DSB/7-Eleven – Butikschef Lyngby station


Søg stillingen

Vil du være en del af en virksomhed hvor det at skabe engagement hos medarbejderne og passionen for salg er nøgleord for at skabe de gode kunderelationer.

Som butikschef på Lyngby Station har du muligheden for at gøre en forskel, ved aktivt at engagere og motivere dine medarbejdere til at skabe oplevelser for kunden. En vigtig del af din dagligdag er at coache og udvikle dine medarbejdere, så de yder deres bedste. Du har respekt for konceptet og et højt ambitionsniveau i forhold til butiksstandard og kundeservice, og du betragter kunden som vores øverste chef.

Dine konkrete arbejdsopgaver er:

  • Udarbejde salgsmål og sikre butikken når sine resultater.
  • Udvise synlig ledelse af de ca. 20 medarbejdere, herunder 1-2 Souschefer
  • Planlægning af butikkens daglige drift.
  • Sørge for et godt arbejdsmiljø

 

Se med i denne video og hør mere om mulighederne hos DSB/7-Eleven

Butikschef med power og ambitioner
Som butikschef går du til opgaven med ildhu samt trives med at skabe resultater gennem dine medarbejdere. Du har stor indflydelse på den daglige drift og mulighed for at sætte dit personlige præg på butikken. Din positive, åbne og direkte personlighed skaber rammerne for godt samarbejde mellem medarbejdere og inspirerer dem til at blive endnu bedre.

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har:

  • Erfaring fra retail eller restaurationsbranchen som leder for salgsmedarbejdere.
  • Arbejdet med at coache og udvikle medarbejdere.
  • En positiv og offensiv tilgang til udfordringer og er ikke bange for at tage initiativ
  • Lysten til at gå forrest og skabe et arbejdsmiljø med fokus på det vi skal gøre fremfor det vi ikke skal gøre

 

Butikken er døgnåben alle ugens dage. Som butikschef har du ansvar for bemandingsplanen og dine egne arbejdstider udfra butikkens drift.

Vidste du at…
•    DSB Service og Retail i samarbejde med Next tilbyder en lederuddannelse, som giver dig ECTS point og merit til at læse videre på en akademiuddannelse. Der undervises i forskellige ledelsesdiscipliner suppleret med økonomi.
•    DSB Service og Retail’s lederuddannelse er for dig der gerne vil supplere din praktiske erfaring i butik med en anerkendt lederuddannelse 
•    Du gennem ansættelse i DSB Service og Retail opnår gode personalefordele; togkort, familiebilletter, fitnessabonnement og sundhedsforsikring
•    Som butikschef i DSB/7-Eleven får du mulighed for at gøre en forskel i butikken via godt Købmandskab, du får frihed under ansvar og en masse seje kolleger
•    At 7-Eleven Danmark er kåret som verdens bedste convenience-koncept

Ansøgning
DSB/7-Eleven samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent i GML-HR Mie Reenberg på telefon +45 4113 6000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

DSB Service og Retail driver en masterfranchise af 7-Eleven på stationerne i Danmark og er landsdækkende med 68 butikker.

7-Eleven vil være kendt for at have Danmarks mest indbydende butikker med en service, der er langt ud over det sædvanlige. Kæden satser i øjeblikket meget på mad, bageri, varme/kolde drikkevarer og samtidig vil kæden være garant for sundere madalternativer i form at sunde sandwich og proteinrige salater.  Målet er klart: 7-Eleven vil være dem i “klassen”, der sætter standarderne inden for convenience.

Søg stillingen

06 / 2022