DK-CAMP – Sekretariatsleder


Søg stillingen


Stærk marketingprofil

DK-CAMP er en frivillig forening for mere end 220 selvstændige campingpladser i Danmark. DK-CAMPs sekretariat er inden for de seneste par år blevet styrket og søger nu en ny daglig leder, som med faglig tyngde inden for marketing skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af foreningens ydelser.
 

Stillingen

Du får med reference til hovedbestyrelsen ansvaret for at lede foreningens sekretariat og dets aktiviteter. Medlemskredsen er meget forskellig i størrelse og behov, og derfor er det vigtigt, at sekretariatet har tilpassede ydelser, som møder behovene på de enkelte pladser.   
Der er stor fokus på, at du gennem dit virke bidrager væsentligt til den løbende udvikling af DK-CAMP som en serviceorienteret og effektiv medlemsforening. Du bliver ansvarlig for, at rådgivningen er skarp, og at der løbende udvikles nye relevante services som understøtter medlemmernes forretning.

Du får et bredt ansvarsområde, hvor især et aktuelt projekt skal prioriteres – udvikling og implementering af fælles online bookingsystem. 

Du får en afvekslende hverdag på kontoret, hvor du selvstændigt eller sammen med dine medarbejdere løser en række opgaver og projekter. Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Ledelse og faglig sparring for sekretariatets tre medarbejdere
  • Betjening af og sparring for hovedbestyrelsen
  • Markedsføringsaktiviter – primært digitale
  • Projektledelse – fx implementering af fælles bookingsystem
  • Dialog med medlemmer
  • Intern kommunikation
  • Deltagelse på såvel kreds- og fællesmøder rundt i landet
  • Øge kendskabet til DK-CAMP blandt relevante samarbejdspartnere og pressen
  • Videreudvikle samarbejdet med leverandører
  • Økonomi i samarbejde med eksternt bogholderi

 

Personen

Vi søger en dynamisk og udviklingsorienteret leder som har lyst og energi til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af DK-CAMP. Fagligt er du stærk på marketing og kommunikation – særligt med stærke kompetencer inden for online markedsføring. Derudover er det vigtigt, at du med succes har været ansvarlig for gennemførelse af strategisk vigtige projekter. 

Erfaring med medlemsforening, brancheorganisation, turisme eller lignende vil være en fordel, men ikke et krav. Vigtigt er det, at du formår at tilegne dig viden om campingbranchen generelt og hvordan DK-CAMP bedst muligt støtter op om medlemmernes forretning.

Du er udpræget serviceorienteret og sætter en ære i, at du og dine medarbejdere leverer kompetent og relevant rådgivning til medlemmerne. Du har fingeren på pulsen og er god til at holde dig opdateret om udviklingen inden for branchen. 

Du finder det interessant at arbejde i en medlemsforening, hvor du skal være god til stakeholder management og håndtering af en politisk agenda. 

Du er en moden og velovervejet leder – og indstillet på at være i en lille organisation, hvor alle hjælpes ad med at få dagligdagen på kontoret til at gå op. 
 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en spændende organisation, hvor du kan bringe dine faglige og menneskelige egenskaber i spil. Du bliver en del af turismebranchen, som er i rivende udvikling. Der vil således være store forventninger til, hvordan du formår at præge stillingen og bidrage til DK-CAMPs fortsatte udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med et kompetent bagland og fagligt stærke og engagerede medarbejdere på kontoret i Vejle.
 

Ansøgning

DK-CAMP samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Vi skal dog have din ansøgning senest 15. maj.

Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. 

DK-CAMP har mere end 50 år på bagen og er en sammenslutning af mere end 220 selvstændige campingpladser fordelt over hele Danmark. Det er DK-CAMPs opgave at styrke campingpladsernes markedsføring, forhandle indkøbsaftaler til glæde for alle medlemmer og facilitere netværk, så medlemmerne får sparring og hjælp i hverdagen. 
Læs mere på www.dk-camp.dk

Søg stillingen

04 / 2021