Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

DK-CAMP – Sekretariatsleder til DK-CAMP


Søg stillingen

Stærk profil inden for salg og marketing  

 
DK-CAMP er en frivillig forening for mere end 250 selvstændige campingpladser i Danmark. Som led i den løbende udvikling af foreningen er det besluttet at styrke sekretariatet med en daglig leder, som med faglig tyngde inden for salg og marketing skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af foreningens ydelser. 

Jobbet

Du får med reference til hovedbestyrelsen ansvaret for at lede foreningens sekretariat og dets aktiviteter. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du i høj grad kan være med til at præge udviklingen. Medlemskredsen er meget forskellig i størrelse og behov, hvorfor det er vigtigt, at sekretariatet har tilpassede ydelser, som møder behovene på de enkelte pladser.    

 
Der er stor fokus på, at du gennem dit virke bidrager væsentligt til den løbende udvikling af DK-CAMP som en serviceorienteret og effektiv medlemsforening. Du bliver ansvarlig for, at rådgivningen er skarp, og at der løbende udvikles nye relevante services, som understøtter medlemmernes forretning. 
 
Du får et bredt ansvarsområde, hvor især to aktuelle projekter skal prioriteres – udvikling af DK-CAMPs kundeklub og udvikling/implementering af fælles online bookingsystem.  
 
Du får en afvekslende hverdag på kontoret, hvor du selvstændigt og sammen med dine medarbejdere løser en række opgaver og projekter. Dine opgaver bliver bl.a.: 
 
  • Projektledelse – bl.a. udvikling af kundeklubben og implementering af fælles booking system 
  • Salgs- og marketingaktiviteter  
  • Videreudvikle leverandøraftaler 
  • Konceptudvikling 
  • Betjening af hovedbestyrelsen 
  • Dialog med medlemmerne 
  • Messedeltagelse 
  • Ledelse og udvikling af sekretariatets 3 medarbejdere 
  • Deltagelse på såvel kreds- og fællesmøder rundt i landet
 
Det vil endvidere være vigtigt, at DK-CAMP fremstår som en god arbejdsplads.  

Personen

Vi søger en dynamisk og udviklingsorienteret leder, som har lyst og energi til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af DK-CAMP. Fagligt er du stærk på salg, marketing, kommunikation og med stærke kompetencer inden for online markedsføring. Derudover er det vigtigt, at du med succes har været ansvarlig for gennemførelse af strategisk vigtige projekter.  

 
Erfaring med medlemsforening, brancheorganisation, turisme eller lignende vil være en fordel men ikke et krav. Vigtigt er det, at du formår at tilegne dig viden om campingbranchen generelt, og hvordan DK-CAMP bedst muligt støtter op om medlemmernes forretning. 
 
Du er udpræget serviceorienteret og sætter en ære i, at du og dine kollegaer leverer kompetent og relevant rådgivning til medlemmerne. Du har fingeren på pulsen og er god til at holde dig opdateret om udviklingen inden for branchen.  
 
Du finder det interessant at arbejde i en medlemsforening, hvor du skal være god til stakeholder management og håndtering af en politisk agenda. Du er en moden og velovervejet leder og indstillet på at være i en lille organisation, hvor hverdagen også består af en række selvstændige opgaver. 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en spændende organisation, hvor du kan bringe dine faglige og menneskelige egenskaber i spil. Du bliver en del af turismebranche, som er rivende udvikling, og hvor der er hård konkurrence. Der vil således være store forventninger til, hvordan du formår at præge stillingen og bidrage til DK-CAMPs fortsatte udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med et kompetent bagland og fagligt stærke og engagerede kollegaer på kontoret i Vejle.  

Ansøgning

DK-CAMP samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. 

DK-CAMP er en sammenslutning af mere end 250 selvstændige campingpladser fordelt over hele Danmark. Formålet er bl.a., at varetage medlemmernes erhvervsmæssige og faglige interesser samt at bidrage til ansvarlig og positiv udvikling af campinglivet i Danmark.  

DK-CAMP arbejder aktivt for at forbedre campingpladsernes standard, service og betingelser. Sekretariatet ligger i Vejle, hvor organisationen dagligt yder en stor indsats for medlemmerne. 
Læs mere på www.dk-camp.dk 

Søg stillingen

04 / 2019
DK-CAMP