DAT-Schaub – Treasury Specialist


Søg stillingen

Tænk nu, hvis du hver dag skulle arbejde med finansiel risikostyring for en milliardvirksomhed, der beskæftiger over 3.900 dygtige medarbejdere og har kunder i hele verden?

Denne mulighed venter dig hos DAT-Schaub, hvor du skal arbejde i spændingsfeltet mellem Cash Flow, Cash Pooling og valuta.

Velkommen til dit nye team

Du bliver en del af en veldrevet dattervirksomhed til Danish Crown, der er en af verdens største tarmleverandører til fødevareindustrien i hele verden.

Du får ca. 50 dedikerede kollegaer på hovedkontoret i København (Axelborg), som alle er drevet af den samme passion for faglig stolthed og fremragende produkter.

Hvis du drømmer om at styrke en traditionsvirksomhed med dine exceptionelle finansielle evner, herunder få mulighed for at bringe dine investerings- og regnskabskompetencer i spil, er DAT-Schaub det rette sted for dig.   

Din nye hverdag

I den hverdag kommer du til at arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer i regnskabsafdelingen. Du kommer til at referere til Senior Manager i Treasury.

Du skal stå for finansiel risikostyring, herunder styring af bankkonti og -systemer. Du kan dermed forvente en varieret hverdag, hvor du jævnligt er i kontakt med forskellige interessenter.  

Dine overordnede ansvarsområder bliver:

 • Finansiel risikostyring
 • Bankkonti og banksystemer med selvadministration
 • Rådgivning af datterselskaber
 • Ledelsesrapportering
 • Interne lån

Du skal arbejde med bl.a. følgende konkrete opgaver:

 • Valutahandel i Nordiske og Internationale banker.
 • Åbne/lukke konti, vedligehold af cash pools, indarbejde nye selskabers konti.
 • Vedligeholde brugerprofiler i banksystemer med selvadministration.
 • Samarbejde med- og rådgive datterselskaber om finansielle opgaver.
 • Rapportere Cash Flow, valuta og likviditet

Kort sagt: Denne stilling passer dig perfekt, hvis du har finansielt flair og nyder at tage ansvar for virksomhedens økonomiske stabilitet og sundhed.

Teamet mangler disse kompetencer

Vi leder efter en detaljeorienteret og analytisk kandidat, der motiveres af at sikre en høj grad af kvalitet i den finansielle risikostyring.

Hvis du er klar til at indgå i et stærkt team, hvor din ansvarlighed og integritet skinner igennem, passer du perfekt til denne stilling. Du:

 • Har erfaring med danske og internationale finansielle forhold samt god regnskabsforståelse.
 • Har en relevant uddannelse suppleret med relevant erfaring – gerne fra international virksomhed
 • Er pålidelig, struktureret og systematisk, og sætter en ære i at gøre tingene rigtigt første gang
 • Er velbevandret i Office-pakken – herunder primært Excel
 • Har stærke kommunikative evner – skrift og tale – på både engelsk og dansk. Andre sprog er en fordel.

Det får du hos DAT-Schaub

Hos DAT-Schaub bliver du en del af en stor, veldrevet virksomhed med stolte traditioner, hvor du får ubegrænsede muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du får en konkurrencedygtig gagepakke med gode vilkår. Du får følgende forsikringer: sundhedsdækning, gruppeliv og kritisk sygdom. Derudover får du mulighed for at leje en p-plads i Nyrupsgade for 500 kroner om måneden.

Hos DAT-Schaub hjælper alle hinanden, og man tager alle ansvar for stemningen på kontoret og resultaterne i driften.

Vil du være en del af DAT-Schaub?

Så hører vi meget gerne fra dig. DAT-Schaub samarbejder med GML-HR om stillingen, og du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon +45 24 25 88 08 for at høre mere.

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Der afholdes løbende samtaler og ansættes, når rette kandidat er fundet.

Om DAT-Schaub

DAT-Schaub er en af verdens største tarmleverandører med afsætning af tarme til fødevareindustrien i hele verden.

Selskabet står for behandlingen af svinetarme på samtlige af Danish Crowns danske griseslagterier og har øvrige forarbejdningssteder i Tyskland, Sverige, Polen, England, Frankrig og USA.

DAT-Schaub har datterselskaber i Tyskland, Portugal, Frankrig, Kina, Sverige, Norge, Finland, England, Spanien, USA, Chile, Columbia, Brasilien, Nederlandene og Estland. Derudover producerer DAT-Schaub maskiner til rensning og sortering af svinetarme.

Søg stillingen

11 / 2023