Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Danish Crown – Category Manager – Facility Services, Indirect Procurement


Søg stillingen

Er du erfaren indenfor kategoristyring på tværs af forskellige forretningsenheder og motiveres du af at lede større projekter og selvstændigt eksekvere på strategien for kategorien? Skaber du stærke relationer til såvel leverandører som interne stakeholders?

Trives du i en selvstændig rolle, hvor du forestår forhandlinger?

Kan du svare ja til ovenstående, så har du chancen for at blive en del af en virksomhed, hvor der er rig mulighed for at få indflydelse på at udvikle din kategori.

Du vil blive en del af Group Procurement, hvor der er 50 dedikerede og kompetente medarbejdere, placeret på forskellige lokationer i Europa. 
 

Jobbet
I denne stilling søger vi en selvstændig Category Manager, der kan stå i spidsen for kategorien Facility Services. Du varetager med sikker hånd kategorien og driver diverse effektiviserings- og optimeringsprojekter samt håndterer alle leverandører og aftaler. Med din naturlige analytiske tilgang indsamler og analyserer du data med fokus på hvilke projekter og strategier, der skal iværksættes.

Fra hovedkontoret i Randers, vil du blive en del af et team på 5 dygtige og engagerede kolleger. 

Dine primære ansvarsområder vil være: 

 • Selvstændig eksekvering på strategien for kategorien.
 • Proaktiv sparringspartner i teamet, hvor best-practices deles. 
 • Drive og eksekvere sourcing projekter i kategorien.
 • Udarbejde tendermateriale og gennemføre leverandørforhandlinger.
 • Udvikle og optimere leverandørrelationer.

 

Du vil arbejde med en bred vifte af interne og eksterne interessenter, hvorfor du kommunikerer stærkt og involverende. Derudover indebærer kategoriansvaret at du også dækker forretningsenhederne i Tyskland, Sverige og Polen. Du må derfor forvente rejseaktivitet på 15 — 20 dage årligt.

Du bliver en del af et meget kompetent team, hvor et godt arbejdsmiljø og professionel sparring er vigtigt, men hvor der samtidig er plads til humor. Du får et job, hvor personlig og faglig udvikling er i højsædet i en spændende og foranderlig international virksomhed.
 

Personen
Du har en kommerciel uddannelse og flere års erfaring fra en lignende position, hvor du kan fremvise solide resultater indenfor indkøb og kategoristyring.

Du har erfaring med at udarbejde og drive en kategoristrategi samt solide kompetencer indenfor projektledelse. Du sætter pris på at arbejde med indkøbsmodeller og er hjemmevant i såvel PowerPoint som Excel.

Du motiveres af forandringer, da du bliver en del af en større transformationsrejse i Group Procurement i Danish Crown. Du trives i en dynamisk og performancedrevet kultur, hvor du via dine stærke kommunikative evner sikrer, at alle arbejder mod det samme mål og navigerer ubesværet i en international matrix organisation.

Herudover forventer vi at du:

 • Har erfaring med håndtering af kompleks data og har analytiske evner. 
 • Kommunikerer ubesværet på engelsk; såvel i tale som på skrift. 
 • Solid forretningsforståelse.
 • Har leveret stærke resultater fra lignende stilling. 
 • Erfaren indenfor forhandling og kontraktstyring.
 • Erfaring fra lignende stilling i en international virksomhed. 
 • Er forandringsorienteret og strategisk tænkende.

 

Ansøgning
Danish Crown samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon +45 2425 8808 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Danish Crown er en af verdens største eksportører af grisekød og en af Europas største producenter af grisekød (Danish Crown Pork). Danish Crown-koncernen er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed, og Danish Crown Beef er en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked. Danish Crown har produktion i Danmark og en række lande i Europa og Kina, og har markedsadgang til mere end 130 lande verden over.

Søg stillingen

09 / 2020
Danish Crown