Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Dagrofa – International Sourcing Manager til Private Label


Søg stillingen

Som International Sourcing Manager bliver du ansvarlig for at styrke Dagrofas position inden for Private Label. En væsentlig opgave bliver derfor at videreudvikle koncernens position og gribe de uudnyttede vækstmuligheder i markedet.

Du vil i tæt samarbejde med butikker og kæderne bl.a. blive ansvarlig for at drive en velfungerende sourcing-afdeling i samspil med internationale alliancer.    

 

Jobbet

Performance management og optimering er en væsentlig opgave, som går hånd-i-hånd med udvikling af nye stærke koncepter. Du vil sammen med marketingchefen være gennemførende i forhold til produkt- og sortimentsbeslutninger samt have stor indflydelse på implementering i butikkerne. 

Succes i denne stilling afhænger af din evne til at tænke varen helt ud til kunderne, og du vil blive målt på, at Private Label området udvikles og vækster i forhold til de opsatte målsætninger. Derudover er det afgørende, at du formår at udvikle et konkurrencedygtigt sortiment og et velfungerende team.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Udvælge leverandører, kontraktforhandlinger og opdatering af kontraktdatabase 
 • Optimering af indkøbsprocesser, der reducerer “speed to hylde” 
 • Eksekvere og løbende optimere den overordnede sourcing-strategi med fokus på større internationalisering 
 • Drive og varetage Private Label projekter, opfølgning på besparelsesmål, diverse analyser og rapporter samt opfølgning på nøgletal 
 • Ledelsesansvar for Private Label indkøbere / koordinatorer 
 • Sikre effektiv kommunikation til butikker, fagpersonale samt internt i koncernen 
 • Bidrage i forhold til samarbejde på tværs af organisationen  

 

Personen

Du har en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, som gerne er indkøbs- eller afsætningsrelateret.

Du har bred erfaring inden for indkøb eller sourcing, enten fra leverandør-, grossist- eller kædesiden. Optimalt har du en fødevarebaggrund, men du kan også på anden vis have tilegnet dig kategorikendskab – herunder forståelse for at opbygge og udvikle sortimenter og koncepter. Du er forhandlingsvant, og du kommer med en solid ledelsesmæssig erfaring, ligesom du har erfaring med internationale indkøbsalliancer. Du kan dokumentere gode resultater med afsæt i det gode købmandskab, en stærk kommerciel tilgang til opgaverne samt via dit fokus på at bygge high performance teams.

I øvrigt kan man sige om dig, at:

 • Du fremstår ambitiøs og målrettet som person
 • Du har et højt energiniveau, og du besidder en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer
 • Du arbejder struktureret og ansvarsfuldt med dine opgaver og besidder stærke analytiske evner
 • Du sætter en stor ære i at fuldføre opgaver til tiden og med rette kvalitet
 • Du er tydelig i din kommunikation 
 • Du er rolig, robust og en selvstarter
 • Du trives godt med at arbejde under pres – både selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger på tværs af forretningen

 

Det vil være en fordel, hvis du er superbruger af Microsoft Office pakken – i særdeleshed Excel og gerne SAP og har kendskab til  Googles platform. Desuden er du flydende på engelsk i skrift og tale.

 

Dine muligheder

Dagrofa stiller skarpt på vækst og performance – og det vil du kunne mærke. Der er højt til loftet, og du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den. Der er ikke langt fra idé til handling, og du får et fagligt netværk af kolleger og sparringspartnere, der vil det samme som dig. Kom med ombord nu og vær med til at præge udviklingen i Dagrofa.

 

Ansøgning

Dagrofa samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 2121 0094 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Med 511 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag Danmarks fødevaremarked MENY og de lokale helte, SPAR, Min Købmand og Let-Køb. Dagrofa ejer også Danmarks største salgs- og logistikselskab, Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til foodservicesektoren i Danmark. Dagrofa har en årlig omsætning på 17,4 mia. kr. (2018) og beskæftiger sammenlagt omkring 14.000 medarbejdere, inklusive ansatte i kædebutikkerne. Dagrofas hovedkontor ligger i Ringsted.  

Søg stillingen

05 / 2020
Dagrofa