Dagrofa ApS – Salgsdirektør Spar, Min Købmand og Let-Køb


Søg stillingen

Ambitiøs og kompetent købmand, som kan drive udviklingen af succesfulde kædeformater til det næste niveau.

Jobbet

Med reference til kædedirektøren bliver du salgs- og driftsansvarlig for kæderne SPAR, Min Købmand og Let-Køb (SML). I samarbejde med dit team og den øvrige organisation bliver du ansvarlig for at sikre øget omsætning og indtjening til gavn for kædernes købmænd.

Du indtræder i kædeledelsen og du vil således blive en vigtig bidragsyder til udviklingen og ikke mindst eksekveringen af SML-strategi på det taktiske og operationelle niveau. Du vil være ansvarlig for ledelse af salgsorganisationen i de tre kædeformater – ialt 10 salgschefer, hvilket indebærer at der skal skabes et stærkt fundamentet for at bedrive salgsledelse på et højt niveau.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Løbende analyse og optimering af salgs- og driftsaktiviteter og KPI-opfølgning. 
 • Gennem tæt samarbejde med den øvrige organisation sikre opnåelse af målsætninger på omsætning, bruttoavance, kundestrøm m.m. 
 • Budgetlægning og drift af egne butikker, inkl. udarbejdelse af businesscases i forhold til åbning, lukning og renovering af butikker i tæt samarbejde med butiksudvikling og sortiment- og konceptchefen.
 • Sikre optimalt kundemøde, herunder og gennem dit team optimere salgsplanlægning i butikkerne ud fra viden omkring målgrupper, kunder og konkurrenter – samt sikre compliance i forhold til butikskoncepter. 
 • Implementere årshjul, værktøjer, salgsaktiviteter og best practice til at udvikle salg og indtjening.
 • Stakeholder management – sikre et effektivt samarbejde med gode relationer til købmændene og kædeudvalgene, og derved skabe en positiv påvirkning af salgsdynamikken i butikkerne. 
 • (Distance)ledelse af et team med kørende salgschefer og kædeansvarlig.

Du bliver en del af en engageret kædeledelse, som har en høj faglig stolthed og stiller krav til hinanden. Tempoet er højt og dynamisk, men der er plads til grin og sparring med hinanden. Din base bliver hos Dagrofa i Ringsted, og du må forvente rejseaktivitet i hele Danmark.
 

Personen

Vi søger en forretningsorienteret og ambitiøs kandidat med 3-5 års erfaring med kommerciel kædedrift på chefniveau, hvorfra du kan dokumentere kontinuerlig udvikling og gode resultater. Fra roller som f.eks. kædechef, salgsdirektør eller regionsdirektør har du opnået en solid erfaring og succes med ledelse gennem ledere.

Din samlede erfaring demonstrerer en dyb værdikædeforståelse samt oprigtige interesse for kunderejsen. Dertil har du solid erfaring med at drive forretningsudviklende projekter i mål qua solide business cases, gode planer og stærk eksekvering. 

Du besidder erfaring fra større organisationer, og du har god indsigt i arbejdet og ikke mindst samarbejdet med interne funktioner som kategori/sortiment, space management og vareflow/logistik. Din stakeholder management erfaring rummer også eksterne interessenter.

Det vil være en fordel, hvis du erfaring med franchising, gerne parallelt med drift af egne butikker, ligesom din erfaring med implementering af forskellige omnichannel-initiativer vil være en fordel. 

Som person er du:

 • En dygtig købmand med et udtalt kommercielt mind-set og et stærkt salgsmæssigt drive. Samtidigt har du et konsekvent fokus på bundlinjen. 
 • Analytisk stærk, tør tage ansvar og fremstår beslutningsdygtig. 
 • Strategisk funderet, men endnu vigtigere er dine eksekveringsevner. Du formår at omsætte strategi til operationelle planer, som du vedholdende og engageret sikrer implementeringen af. 
 • Du har en positiv og offensiv tilgang i bestræbelserne på at vinde kampen om kunderne. Du besidder personlig autoritet og du kommunikerer klart, præcist og på en overbevisende måde og formår bl.a. derigennem at opnå følgeskab.
 • Du er stærk i relationen, du hviler godt i dig selv og er robust. Du demonstrerer den nødvendige ro, integritet og overblik når der er pres på.  

 

Dine muligheder

For den rigtige kandidat, som også vil bidrage og arbejde loyalt i forhold til Dagrofas fælles mål, venter en udfordrende stilling med mulighed for at spille en afgørende rolle i næste kapitel af kædernes succeshistorie. Stillingen indgår i Dagrofa-koncernens top 60 og indebærer samarbejde med og eksponering for såvel Dagrofas topledelse som ejere, hvilket giver gode perspektiver for spændende karrieremuligheder i koncernen.
 

Ansøgning

Dagrofa samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 21210094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 
 

Dagrofa er ejet af NorgesGruppen, som ejer 49%, KFI Erhvervsdrivende Fond, som ejer 42%, og købmændene, som ejer 9%. Dagrofa opererer inden for tre forretningsområder – detail, grossist og foodservice.

SPAR, Min Købmand og Let-Køb er Dagrofas lokale butikskæder og består af tilsammen 406 butikker fordelt i hele landet. En del af butikkerne er ejet af selvstændige Købmænd, og har lokale serviceydelser og et varesortiment som er tilpasset butikkernes beliggenhed. 
 

Søg stillingen

09 / 2021