Dagrofa ApS – Projekt- og udviklingschef SPAR, Min Købmand og Let-Køb


Søg stillingen

Ambitiøs og kompetent projekt– og udviklingschef, som kan drive udviklingen af succesfulde kædeformater til det næste niveau.
 

Jobbet

Med reference til kædedirektøren for SPAR, Min Købmand og Let-køb (SML) bliver du ansvarlig for den strategiske udvikling af de tre kæder. Som en del af kædeledelsen og i samarbejde med den øvrige organisation bliver du ansvarlig for at drive strategiprocessen samt rapportering på samme, ligesom du vil agere projektejer på særlige strategiske prioriteter. Du vil også få en vigtig rolle i det tværorganisatoriske strategiarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Facilitering af strategiproces samt implementering og opfølgning på samme
 • Projektejer på udvalgte strategiprioriteter
 • PMO-ansvarlig inklusive afrapportering
 • Udarbejdelser af præsentationer
 • Udvikling samt optimering af kommunikationskanaler
 • Udvikling af nye salgs- og marketingskanaler
 • Kontaktperson til eksterne samarbejdspartnere herunder Norgesgruppen og Spar International 
 • Stakeholder management
 • Implementering af tværorganisatoriske initiativer
   

Du bliver en del af en ledergruppe med engagerede kolleger, som har en høj faglig stolthed og stiller krav til hinanden. Tempoet er højt og dynamisk, men også sparring med hinanden. Din base bliver hos Dagrofa i Ringsted, men du må forvente rejseaktivitet i hele Danmark.
 

Personen

Vi søger en forretningsorienteret og ambitiøs kandidat, som har solid erfaring med forretningsudvikling, og som besidder evnen til at analysere og identificere optimeringsmuligheder i værdikæden. Du er uddannet cand.merc. eller MBA, og vi forestiller os, at du bestrider en stilling som EA/PA eller business developer i en større virksomhed. Du kan også være beskæftiget i et anerkendt konsulenthus, hvor du har opnået indgående kendskab med detailbranchen.

Du brænder for at levere rådgivning og sparring til forretningen, og du besidder en sult efter udvikling og er ikke bange for at udfordre og sætte spørgsmålstegn. Du spotter mulighederne, når du faciliterer behovsafdækning, og du finder det naturligt at gå i dybden med arbejdsprocesser og dets underliggende strukturer, når der arbejdes med forretningsløsninger og konceptudvikling.

Du er en dygtig projektleder, besidder god stakeholder management kompetencer, ligesom du har opbygget gode kompetencer indenfor strategisk ledelse, herunder forandringsledelse. Du navigerer ubesværet i forskellige ERP/BI systemer, ligesom dine MS Office kompetencer er særdeles gode. 

Man kan dertil sige om dig, at du:

 • Er selvmotiverende med et stort drive og ditto arbejdskapacitet
 • Har stærke kommunikative kompetencer og gerne erfaring med optimering af intern/ekstern kommunikation
 • Kan oversætte kompleks og omfattende information til korte og klare budskaber
 • Har en tydelig vindermentalitet og er nysgerrig af natur
 • Er stærk i relationerne og en stærk teamplayer
 • Har sans for detaljerne og mener, at ordentlighed er en dyd
   

Dine muligheder

For den rigtige kandidat, som også vil bidrage og arbejde loyalt i forhold til Dagrofas fælles mål, venter en udfordrende stilling med mulighed for at spille en afgørende rolle i næste kapitel af kædernes succeshistorie. 

Stillingen indgår i Dagrofa-koncernens top-60 og indebærer samarbejde med og eksponering for såvel Dagrofas topledelse som ejere, hvilket giver gode perspektiver for spændende karrieremuligheder i koncernen.
 

Ansøgning

Dagrofa samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Konsulent hos GML-HR Kristian Aagaard på telefon 2052 6695 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

SPAR, Min Købmand og Let-Køb er Dagrofas lokale butikskæder og består af tilsammen 410 butikker fordelt i hele landet. Hovedparten af butikkerne er ejet af selvstændige købmænd, og har lokale serviceydelser og et varesortiment som er tilpasset butikkernes beliggenhed. Kæderne er en del af Dagrofa-koncernen, som er ejet af NorgesGruppen, KFI Erhvervsdrivende Fond og købmændene. Dagrofa opererer inden for tre forretningsområder – detail, grossist og foodservice. Læse mere på www.dagrofa.dk. 

Søg stillingen

05 / 2022