Daarbak Redoffice – Dynamisk Kædedirektør


Søg stillingen

Daarbak Redoffice er med sine 18 butikker, online forretning, 15 kørende og 8 interne sælgere en markedsplads inden for alt til det moderne arbejdsliv. For at sikre den fortsatte udvikling af Daarbak Redoffices 18 butikker søges en ny kædedirektør, som får det overordnede ansvar for at videreudvikle kæden med henblik på at forbedre butikkernes indtjening og markedsposition.

Ser du dig selv som en dygtig købmand, er erfaren med butiksdrift og en inspirerende og motiverende leder med et stærk kommercielt mindset, så er det måske dig vi leder efter?
 

Jobbet

Som kædedirektør vil du få det overordnede ansvar for at sikre den daglige drift samt udvikling af koncernens butikker, herunder udvikling og implementering af Daarbak Redoffices overordnede strategi. Du vil herudover være ansvarlig for at udvikle og implementere salgs- og driftskoncepter, hvor du sikrer, at alle driftskoncepter eksekveres i alle butikker i forhold til de målsætninger og ambitioner, der er sat. 

Med afsæt i et solidt forretningskoncept vil dine primære arbejdsopgaver være: 

 • Udvikling og opfølgning på forretningsplaner for kæden.
 • Sikre kontinuerlig udvikling og implementering af butikskonceptet, herunder sikre et konstant konkurrencedygtigt sortiment og priser.
 • Skabe aktuelle og konkurrencedygtige kampagner og øvrige markedsføringstiltag i samarbejde med koncernens kommercielle afdelinger.
 • Drive forandringsledelse og med sikker hånd styre Daarbak Redoffices fremtidige udvikling, herunder integrere onlineforretningen i kædens butikker mhp. at understøtte en profitabel omni-channel strategi. 
 • Udvikle og drive salgskoncepter, der bl.a. øger share of wallet.
 • Fastlægge mål og handlingsplaner for hver butik i samarbejde med butikschefer.
 • Udvikle og motivere organisationen til, at der skabes en salgskultur med et fremadrettet og udviklende mindset på tværs af hele koncernen.
 • Praktisere nærværende ledelse gennem hyppige butiksbesøg med fokus på motivation og kompetenceudvikling.
 • Implementere salgsledelse og performance management mhp. at skabe en vinderkultur i koncernen.
 • Driftsoptimering via planlægning, opfølgning og eksekvering med udgangspunkt i best practice.
   

Personen

Du kommer med en grundlæggende lederuddannelse på minimum bachelorniveau. Du har derudover minimum 5 års erfaring indenfor kædedrift på chefniveau, hvor du kan dokumentere kontinuerlig udvikling og resultater. Gennem roller som eksempelvis kædechef eller regionschef har du opnået en solid erfaring med alle aspekter af butiksdrift, ligesom du har haft ledelsesmæssig succes med distanceledelse. Det vil være en fordel, hvis din kædedriftserfaring også rummer et element af B-t-B salg.

Din erfaring demonstrerer en solid værdikædeforståelse samt en generel viden om kædedrift, hvorfor det vil være en fordel, såfremt du også har erfaring med kommercielle opgaver som sortimentsudvikling, prissætning, kampagner og vareflow. 

Derudover kan man sige om dig, at: 

 • Du sætter ambitiøse mål for dine ansvarsområder og arbejder analytisk, struktureret og resultatorienteret.
 • Du er en dygtig købmand med et stærkt kommercielt mindset samt besidder et salgsmæssigt drive udover det sædvanlige.
 • Du har en positiv og offensiv tilgang i bestræbelserne på at vinde kampen om kunderne. 
 • Du er motiverende af natur og evner at skabe begejstring og formår derigennem at opnå følgeskab.
 • Du er robust og kan demonstrere den nødvendige ro, integritet og overblik, når der er pres på. 
   

Dine muligheder

Du tilbydes en spændende stilling i en ambitiøs koncern i udvikling. Du vil have gode muligheder for at videreudvikle og drive dit ansvarsområde – det er resultaterne, som tæller.  
 

Ansøgning

Daarbak Redoffice samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 21 21 00 94 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Daarbak Redoffice er erhvervslivets professionelle ’one stop shop’ af alt til kontoret og driver forretningen ud fra en bred kanalstrategi med både butikkerne, e-commerce, telesalg og kørende salg. Forretningsenheden er èn af to divisioner i Daarbak Group (det tidligere Scan Office Group A/S og Mogens Daarbak A/S). Den anden division Daarbak Design er markedsleder inden for møbelindretning af private og offentlige virksomheder, hvorfor de to divisioner i fællesskab udgør erhvervslivets professionelle partner. Koncernen omsætter for mere end kr. 1 mia. kr., og ønsker at tage aktiv del i konsolideringen i branchen. Læs mere på www.daarbakredoffice.dk 

Søg stillingen

06 / 2022