Controlled Polymers – Værdiskabende HR Partner


Søg stillingen

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed, som af sine amerikanske ejere er blevet udpeget til det kommende europæiske hovedkvarter, hvilket indebærer kraftig udvidelse af medarbejderstaben i Ribe? Har du din generelle HR værktøjskasse på plads, og har du særlig kompetence i rekruttering og onboarding. Så er det måske dig vi søger til den nyoprettede stilling som HR Partner hos Controlled Polymers.

Controlled Polymers har 30 års erfaring i at udvikle og producere masterbatches & compounds til mange forskellige industrier med særlig fokus på medico industrien og eksporterer til mere end 25 lande. Controlled Polymers er i 2020 blevet en del af Americhem koncernen og er udpeget til at være Americhems europæiske hovedkvarter. På nuværende tidspunkt er der 64 medarbejdere i Ribe, og der forventes en kraftig ekspansion i antallet af medarbejdere – allerede i år. Samtidig får du en vigtig rolle i at få Controlled Polymers integreret ind i Americhem koncernen på en god måde.

Derfor vil rekruttering være din væsentligste opgave det første stykke tid. Samtidig skal du opbygge og implementere processer til professionel onboarding og introduktionsforløb til mange nye medarbejdere. I tæt samarbejde med hovedkontoret i USA, som stiller professionelle HR værktøjer til rådighed skal du implementere de kommpetenceudviklingsprogrammer og HR nøgletal, der passer ind i en europæisk kontekst.

Americhem har en aggressiv vækststrategi i Europa, så på sigt bliver det også din opgave at sikre onboarding af mange nye europæiske kolleger i gruppen.

Jobbet

Med reference til CFO bliver du Controlled Polymers HR enmandshær, så du kommer til at arbejde med alle facetter af HR, hvor rekruttering i den første tid kommer til at fylde mest. Opgaverne vil være en blanding af taktiske og operationelle HR opgaver, men du skal trives med at det er dig, der har fingrene i de operationelle opgaver, og det er dig selv der sørger for fremdrift i opgaverne. I hele dit HR arbejde vil du have konstant fokus på at være den værdiskabende HR partner for forretningen.

Dine primære opgaver i den første tid bliver:

 • Rekruttering, hvor du operationelt gennemfører rekrutteringsprocessen fra A-Z
 • Onboarding, herunder oprettelse af nye medarbejdere i diverse systemer
 • Forberede introduktion og træningsplaner for nye medarbejdere
 • Ansvarlig for lønadministration, herunder samarbejde med eksternt lønbureau (Visma dataløn)
 • HR sparringspartner for ledergruppen
 • Sikre at personalepolitikken bliver kommunikeret og fulgt
 • Udvikle og implementere forskellige employer branding aktiviteter
 • I samarbejde med den europæiske ledelse implementere coorporate HR værktøjer og KPIér på HR området tilpasset en europæisk kontekst

 

Personen

Du har en relevant HR uddannelse, og du har bred praktisk erfaring med de fleste HR discipliner. Du har erfaring fra en lignende stilling som HR konsulent, rekrutteringskonsulent eller HR business partner, og du har gennemført mange rekrutteringsprocesser fra A-Z. Derudover har du erfaring med lønadministration.

Som person kan man sige om dig at:

 • Du brænder for HR og for rekruttering og onboarding i særdeleshed
 • Du evner at tænke både strategisk og taktisk, og samtidig er du en pragmatisk hands-on person, der mestrer eksekvering
 • Du er selvstændig og selvmotiverende
 • Dine interpersonelle evner er fremragende, og du har en naturlig gennemslagskraft på alle niveauer i organisationen
 • Du har styr på detaljen, og du kan håndtere mange samtidige opgaver uden at miste overblikket
 • Du har udpræget sence of urgency og du er en mester i at møde deadlines, f.eks. i forbindelse med lønkørsel
 • Du behersker dansk og engelsk i tale og skrift på forhandlingsniveau

Dine muligheder

Du bliver den første HR Partner i Controlled Polymers, og du har i høj grad mulighed for at få alle dine HR kompetencer i spil. Du kommer med på en spændende vækstrejse, hvor du indtager en vigtig rolle i en ambitiøs virksomhed, og du kommer med til at udvikle de fremtidige HR processer for Controlled Polymers i hele Europa.

Ansøgning

Controlled Polymers samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Controlled Polymers har 30 års erfaring i at udvikle og producere masterbatches & compounds til mange forskellige industrier med særlig fokus på medico industrien og eksporterer til mere end 25 lande. Controlled Polymers er grundlagt i 2000 og er i 2020 blevet en del af Americhem koncernen. På nuværende tidspunkt er der 64 medarbejdere i Ribe. Se mere på www.conpol.com og på www.americhem.com

Søg stillingen

06 / 2021