Camro A/S – Area Sales Manager – Tyskland


Søg stillingen


Salg af skadedyrsbekæmpelse – opdyrkning af nyt marked

CAMRO SAFE Pest Defence er en moderne totalleverandør af sikre produkter til skadedyrsbranchen. Virksomheden har et stærkt sortiment af egenudviklede og patenterede produkter som suppleres med et bredt sortiment af handelsvarer. Produkterne afsættes både til det professionelle og detailmarkedet.

CAMRO har en stærk position på det skandinaviske marked og eksporterer ca. 35% af omsætningen, hvor det tyske marked er særligt prioriteret. I den forbindelse ansættes en Area Sales Manager som skal opbygge det tyske marked med fokus på både professionelle kunder og detail.

Hvis du motiveres af at opbygge et nyt marked gennem målrettet salg og rådgivning, kan du blive del af en udviklingsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor du får et stort ansvar og selvstændighed. 

Jobbet

Som Area Sales Manager får du ansvaret for at opbygge det tyske marked, hvor der allerede er salg til en mindre gruppe kunder. Virksomheden har foretaget en grundig markedsanalyse som du kan tage afsæt i ved udarbejdelse af strategien. Det bliver din opgave at lave planen og med en prioriteret indsats at skabe den forventede udvikling på markedet.

Din arbejdsdag bliver afvekslende med mange kontaktflader, og du skal især bruge tid på opsøgende salg, hvor produkterne skal demonstreres. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Salgsmøder med eksisterende og nye kunder.
  • Behandling af forespørgsler.
  • Udarbejdelse af tilbud og indgåelse af aftaler.
  • Markedsovervågning.
  • Løbende dialog med kunderne herunder at sikre at de får relevant information.
  • Sæsonstyring af salgskampagner. 
  • Input til produktionen om nye produkter.
  • Oplæring, uddannelse og træning af teknikere og sælgere hos kunder.
  • Ad-hoc marketingopgaver bl.a. optimering og anvendelse af LinkedIn & Facebook samt udarbejdelse af marketingsmaterialer i form af prislister, kataloger, annoncer og produkt- og datablade.
  • At medvirke til udarbejdelse af fremtidig strategi for salget.

 

Da der er mange potentielle kunder, er det vigtigt at du kan foretage den rette prioritering, så tiden bruges så effektivt som muligt.

Du får reference til salgsdirektøren. 

Personen

Du kommer med solid salgserfaring fra det tyske marked, hvor du har skabt gode resultater. Du har erfaring med salg både til det professionelle marked og til detailkæder. Erfaring fra branchen vil være en fordel, men du kan også have en baggrund hvor du har solgt produkter til f.eks. servicebranchen. 

Du har et veludviklet salgsgen og er god til at bygge relationer og pleje netværk. Du er resultatorienteret og trives med at blive målt på din indsats. Du er en god formidler og trives fint i rollen som rådgiver med demonstration af produkterne.  

Du arbejder struktureret og vedholdende med dine opgaver. Din forretningsforståelse er god og du forstår vigtigheden af at arbejde målrettet med eksekvering af strategier og planer.

Du behersker dansk og tysk i skrift og tale. Du har gode IT-færdigheder.

Din bopæl er ideelt set i den sydlige del af Jylland, da der vil være en del kundebesøg i Tyskland. Du skal endvidere være indstillet på at være på kontoret i Nørager nogle dage om måneden. 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed sammen med et team af passionerede kollegaer. Virksomheden har et stærkt værdigrundlag og en målsætning om at levere den bedste service og kundeoplevelse, samtidig med at de med god samvittighed kan stå inde for de produkter de sælger.

Du får en vigtig rolle i den videre udvikling af CAMRO og der er store forventninger til at du kan skabe gode resultater. Du får introduktion til skadedyrsbekæmpelse og grundig produkttræning ligesom du får support fra virksomhedens specialister.

Du får mulighed for at præge udviklingen og bidrage med dine erfaringer både i forhold til salget men også i forhold til udvikling af processer m.v. Du tilbydes attraktive ansættelsesvilkår. 

Ansøgning

CAMRO samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner Søren Laigaard-Andersen på mobil 20744492 hvis du har spørgsmål til stillingen. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Ansøgninger behandles løbende og enhver henvendelse behandles fortroligt.

Camro A/S blev etableret i 2002. Virksomheden har to forretningsområder. CAMRO SAFE Pest Defence, hvis fokus er at være totalleverandør af sikre produkter til skadedyrsbranchen samt CAMRO Innovative Plastic and Steel Designs som arbejder som underleverandør inden for plast og metal. Virksomhedens produkter bidrager til den grønne omstilling ved at minimere brugen af gift. Samtidig er der stor fokus på, at produkterne sikrer en hurtig, effektiv og human aflivning af skadedyrene. Virksomheden er beliggende i Nørager. Læs mere på www.camro.dk

Søg stillingen

07 / 2021