Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Cadpeople – KAM – Visuelt kommunikationsbureau


Søg stillingen

 

Salg af digital marketing og -learning

 

Er du en stærk og inspirerende salgsprofil, som kan sælge digital marketing og digital learning til førende B2B-virksomheder?

 

Cadpeople er i rivende vækst og udvider salgsorganisationen med en stærk KAM!

 

Jobbet

 

Du får med reference til salgsdirektøren en vigtig opgave i at overtage og videreudvikle en væsentlig kundeportefølje. Udover den allerede eksisterende kundeportefølje skal du også videreudvikle porteføljen med egne nye kunder inden for både digital marketing og digital learning.

 

Der er tale om et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med salg og udvikling af komplekse løsninger til forskellige kundesegmenter. Du får mulighed for at udfolde hele dit salgstalent og ligeledes bidrage til at løfte virksomhedens processer på området. Stillingen kræver også lysten og evnerne til at forstå og tænke med i udviklingen af effektive, visuelle og kreative løsninger, hvad enten det drejer sig om digital marketing eller digital learning.

 

Dine opgaver bliver bl.a.:

 

  • Opsøgende, vedligeholdende, salg.
  • At drive salgsprocessen fra lead-generering, afholdelse af kundemøder og workshops til endelig indgåelse af aftale.
  • At udarbejde salgsstrategi for eget område.
  • Budgetansvar.
  • Deltagelse i messer og andre kundearrangementer.
  • Sammen med projektlederen at udarbejde planer for udvalgte kunder.
  • At sikre stærk synlighed i markedet.
  • Interne briefings og overdragelse af kundeprojekter.

 

Arbejdsstedet er i Aarhus midtby og hos kunderne.

Personen

Vi søger en stærk salgsprofil med evnen til hurtigt og effektivt at sætte sig ind i kunders forretning. Du har en veludviklet forretningsforståelse og en strategisk tilgang, som bringes i spil for at udvikle kundernes forretning.

 

Du er god til at udvikle og eksekvere en plan for salgsarbejdet og derigennem udvikle eksisterende og opbygge nye kunder. Du har formentlig en baggrund i rådgivningsbranchen (konsulentydelser eller bureau) med flere års erfaring i komplekst strategisk salg til beslutningstagere i større virksomheder. Vi er interesserede i kandidater med erfaring fra og indsigt i forskellige brancher, hvor du har arbejdet med salg, rådgivning, digitalisering og kommunikation.

 

Ideelt set har du et indgående kendskab til digital marketing og/eller digital learning. Det er vigtigt, at du kan omsætte forretningsmæssige udfordringer til resultatskabende løsninger.  Vi ser gerne, at du har en videregående kommerciel uddannelse, men vi vægter også din praktiske baggrund højt. 

 

Du er en udpræget holdspiller, der formår at motivere dit team og skabe en god stemning og gode resultater. Du trives med at arbejde selvstændigt og drive hele salgsprocessen. Du kan tage en ligeværdig dialog med beslutningstagere på forskellige niveauer og med forskellig faglig baggrund.

 

Som person er du selvmotiverende og initiativrig, og du trives i en travl dagligdag med spændende opgaver. Du arbejder struktureret, vedholdende og effektivt. Du har overblik og sætter en ære i at have styr på detaljerne i dine opgaver. Du er ærlig og tør sige tingene, som de er – både til kunder og internt.

 

Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft og gode kommunikative evner samt en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejdet med kollegaer og eksterne relationer. Du kan selvfølgelig formulere dig mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en innovativ virksomhed, som har manifesteret sig som et professionelt visuelt kommunikationsbureau med nogle af de meste effektive og nyskabende digitale kommunikations- og læringsløsninger på markedet. Det faglige niveau er højt og organisationen består af entusiastiske og kompetente medarbejdere, som på hver deres felt er i stand til at skabe løsninger på et meget højt niveau.

 

Der er store forventninger til, at du kan bidrage til den videre udvikling med dine kommercielle færdigheder og evnen til at udbygge din kundeportefølje. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold og en lønpakke, der modsvarer de opstillede krav.

Ansøgning

Cadpeople samarbejder med GML-HR A/S om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Søren Laigaard-Andersen på +45 2074 4492 for yderligere uddybning af stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor.

Hos Cadpeople lever og ånder vi for visuel kommunikation på digitale platforme.

Vores mission er at formidle komplekse budskaber enkelt og med høj visuel gennemslagskraft, og det gør vi inden for områderne digital marketing og digital learning.

Vi er 55 medarbejdere med base i Aarhus og Edinburgh, og vi har i mere end 25 år leveret visuel kommunikation og digital læring til virksomheder som Vestas, Ørsted, Pressalit Care, Dynaudio, Danbolig, MHI Vestas Offshore Wind, Siemens Gamesa, Haldor Topsøe, Universal Robots, Smukfest m.fl.

Se mere på: https://www.cadpeople.dk/  https://www.youtube.com/user/cadpeopleuk

 

Søg stillingen

10 / 2020
Cadpeople