Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Cabi – Seniorkonsulent


Søg stillingen

Bliv en del af holdet hos Cabi, hvor ambitionen er at være den foretrukne partner for danske virksomheder i deres indsats for at forebygge og nedbringe sygefravær.  
 
Med udgangspunkt fra Cabis kontor i København skal du som seniorkonsulent hjælpe virksomheder, jobcentre og andre med at nedbringe sygefravær og forebygge, at mennesker mister deres arbejde pga. sygdom eller mistrivsel. Du skal bidrage ved hjælp af konkrete redskaber, vidensdeling og inspiration.    
Du arbejder allerede i dag med sygefravær og glæder dig dagligt over at se frugten af dit arbejde, når du gør en forskel og får skabt varige resultater til glæde for både virksomhederne og ikke mindst de ansatte. 

Jobbet

Din primære opgave bliver at skabe adfærdsændringer hos ledere, HR-medarbejdere og tillidsvalgte ved at klæde dem på til at agere i praksis for at forebygge og nedbringe sygefravær og styrke det rummelige arbejdsmarked.  
 
Du skal kunne håndtere større projekter, og bliver en vigtig del af projektet “Tag Hånd om Trivslen”. Det er derfor naturligt for dig at tage afsæt i et strategisk og ledelsesorienteret perspektiv, når du arbejder med sygefravær.   
 
Alle opgaver er skræddersyede forløb til Cabis kunder og samarbejdspartnere, som tæller både små og store private og offentlige virksomheder samt fonde.  
 
Dine mål vil være at:   
 • skabe værdi for kunderne gennem oplæg, træning og rådgivning af høj kvalitet  
 • udvikle nye løsninger, som er med til at styrke Cabis værktøjskasse, vedligeholde eksisterende kunder og skabe nye kunderelationer gennem salg af ydelser på sygefraværsområdet 

Personen

 

Du har solid erfaring og viden indenfor forebyggelse og håndtering af sygefravær, og en af dine spidskompetencer er lovgivningen på området. Du har din erfaring fra roller som eksempelvis intern HR-konsulent i en stor koncern, en arbejdsmiljøorganisation, eller som arbejdsmiljøkonsulent i et pensionsselskab.  
 
Du er god til at åbne døre og har hele tiden fokus på kunderelationer, kvalitet og kundetilfredshed. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan arbejde i en balance imellem samarbejdet i et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab og selvstændig opgaveløsning sammen med kunden, og dermed er i stand til at skabe din egen platform.   
 
Vi forventer, at du:  
 • i dit mindset helt naturligt brænder for CSR  
 • har en relevant teoretisk uddannelse, fx indenfor social, sundhed eller human resource, suppleret med en ledelsesrelateret overbygning  
 • har et stærkt strategisk fokus og har skabt dokumenterbare resultater og værdi på området  
 • er en erfaren facilitator og underviser/oplægsholder  
 • har erfaring og værktøjer indenfor projektledelse og projektstyring   
 • arbejder hjemmevant med hele Microsoft Office værktøjskassen   
 • har kørekort og egen bil.  
 
Din foretrukne arbejdsstil er kendetegnet ved, at du:   
 • er god til at skabe relationer og holder af at netværke  
 • altid har fokus på, at din opgaveløsning skal skabe værdi for kunden  
 • trives på alle niveauer i erhvervslivet  
 • kan arbejde selvstændigt i et stærkt fællesskab  

Dine muligheder

 

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og en varm og hjælpsom virksomhedskultur. Hovedkontoret er beliggende i Aarhus, hvor der sidder 30 kollegaer. Du bliver en del af teamet i København med 4 kollegaer.  
   
Hos Cabi får du:   
 • gode arbejdsforhold, herunder 37 timers arbejdsuge med fuld afspadsering, når du har haft lange dage  
 • fleksibel arbejdstid afhængig af opgaverne, hvor kørsel til kunder er en del af hverdagen og en del af din arbejdstid.   
 • job i  et arbejdsområde, som har hele Danmarks fokus og hvor du kan gøre en stor forskel   
 • tilknytning til flere forskellige Cabiprojekter og der er god mulighed for faglig og personlig udvikling.  

Ansøgning

 

Cabi samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner Hanne Puggaard hos GML-HR på  4035 6931 eller Chefkonsulent hos Cabi Birgitte Poulsen på telefon 2293 7666 for at høre mere om stillingen og få yderligere oplysninger. Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du ønsker at komme i betragtning til denne stilling, bedes du venligst søge ved at klikke på knappen “Søg stillingen”.     
 

Cabi er et landsdækkende non-profit videns-, konsulent- og netværkshus, der arbejder for at fremme virksomhedernes samfundsansvar og plads til flere på arbejdsmarkedet. Cabi har hovedkontor i Aarhus og kontor i København. Cabis opgave er at holde landets jobcentre og virksomheder opdaterede med den nyeste viden og de bedste metoder til nedbringelse af sygefravær og til rekruttering og fastholdelse af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Hos Cabi er der fokus på praksisviden og kobling af praksis, lovgivning og forskning med en strategisk, udviklingsorienteret tilgang. I samarbejde med jobcentre og virksomheder skabes løsninger, som forandrer og virker i praksis, så flere kommer i job/fastholdes i job.

 

Læs mere om Cabi på https://www.cabiweb.dk/ og læs mere om projektet “Tag hånd om Trivslen” på https://www.cabiweb.dk/om-cabi/cabis-projekter/velliv/   
 
 


     
 

Søg stillingen

07 / 2019
Cabi