Cabi – Konsulent til sygefravær


Søg stillingen

Bliv en del af holdet hos Cabi, hvor ambitionen er at være den foretrukne partner for danske virksomheder i indsatsen mod at forebygge og nedbringe sygefravær.

Med udgangspunkt fra Cabis kontor i Aarhus hjælper du særligt de offentlige virksomheder i kommuner og regioner men også private virksomheder med at nedbringe sygefravær og forebygge, at mennesker mister deres arbejde pga. sygdom eller mistrivsel.

Der er stor efterspørgsel, og derfor søger vi en kollega mere til holdet.

Jobbet

Din primære opgave bliver at skabe adfærdsændringer hos ledere, HR-medarbejdere og tillidsvalgte ved at klæde dem på til at agere i praksis for at forebygge og nedbringe sygefravær og styrke det rummelige arbejdsmarked. Det er derfor naturligt for dig at tage afsæt i et strategisk og ledelsesorienteret perspektiv, når du arbejder med sygefravær. Alle opgaver er skræddersyede forløb til Cabis kunder og samarbejdspartnere, som for dig primært vil være koncentreret om offentlige virksomheder. 

Dine mål vil være at:

 • Skabe værdi for kunderne gennem oplæg, træning og rådgivning af høj kvalitet
 • Udvikle nye gratis værktøjer og løsninger, som er med til at styrke offentlige og private virksomheders evne og muligheder for at forebygge sygefravær
 • Vedligeholde eksisterende kunder og skabe nye kunderelationer gennem salg af ydelser på sygefraværsområdet

Derudover vil du bidrage til Cabi’s ambition om et mere socialt ansvarligt arbejdsmarked, ved at inspirere virksomheder til at inkludere flere udsatte på kanten af arbejdsmarkedet.

I en typisk arbejdsuge vil du arbejde på kontoret, muligvis være en dag på dit hjemmekontor og have hovedparten af dagene hos kunderne. Det er derfor afgørende, at du har en privatsituation, der tillader, at du arbejder på flere forskellige adresser.

 

Personen

Du har stor erfaring og viden inden for forebyggelse og håndtering af sygefravær. Du har din erfaring fra et job som intern HR-konsulent i en stor offentlig virksomhed. Alternativt har du din erfaring med fravær- og trivselsarbejde fra en privat koncern, fra en arbejdsmiljøorganisation, eller som arbejdsmiljøkonsulent i et pensionsselskab.

Du kender de offentlige virksomheder indefra og har altid fokus på, at din opgaveløsning skaber værdi for kunden. Du har et godt kendskab til de offentlige virksomheders organisering og arbejdet med benchmark-drevne resultater.

Du bygger stærke kunderelationer, og du er en naturlig netværker. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan arbejde i en balance imellem samarbejdet i et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab og selvstændig opgaveløsning sammen med kunden og dermed er i stand til at skabe din egen platform.

Det kendetegner dig, at du:

 • Har et stærkt strategisk fokus og har skabt dokumenterbare resultater og værdi på området
 • Er en god facilitator og underviser/oplægsholder
 • I dit mindset helt naturligt brænder for CSR
 • Har en relevant teoretisk uddannelse

Derudover har du kørekort og egen bil.

 

Dine muligheder

Hos Cabi udvikler man ny faglighed og nye metoder. Du bliver tilknyttet flere forskellige Cabiprojekter, og det giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling. Cabi prioriterer gode personaleforhold og ønsker at være en attraktiv og rummelig arbejdsplads.

Du bliver en del af en ambitiøs matrixorganisation, hvor alle bidrager til det fælles formål, og alle rækker ud og byder sig til, både fagligt og socialt. Cabi er kendt for høj grad af faglighed, og du får 33 dygtige og dedikerede kollegaer. 

Hos Cabi får du også:

 • Job i et arbejdsområde, som har hele Danmarks fokus, og hvor du kan gøre en stor forskel
 • Gode arbejdsforhold, herunder 37 timers arbejdsuge med fuld afspadsering, når du har haft lange dage
 • Fleksibel arbejdstid afhængig af opgaverne, hvor kørsel til kunder er en del af hverdagen og en del af din arbejdstid.

 

Ansøgning

Cabi samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner Hanne Puggaard hos GML-HR på 40356931 for at høre mere om stillingen og få yderligere oplysninger. Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du ønsker at komme i betragtning til denne stilling, bedes du venligst søge ved at klikke pa knappen “Søg stillingen”. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrist på denne stilling, men modtager ansøgninger, indtil vi har det rigtige kandidatfelt, hvorefter annoncen ikke længere vil være online.
 

Cabi arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Dette gøres ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

 • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
 • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
 • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Cabi er et nonprofit-, selvejende videns- , konsulent- og netværkshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Cabi har hovedkontor i Aarhus og beskæftiger ca. 30 dedikerede medarbejdere. Derudover har Cabi en masse gode og engagerede samarbejdspartnere rundt omkring i hele landet fra virksomheder, kommuner, styrelser, forskningsinstitutioner m.v. Læs mere om Cabi på cabiweb.dk og læs mere om Cabis indsats på sygefravær og trivsel på cabiweb.dk/temaer/sygefravaer.

Søg stillingen

11 / 2023