Bunzl Distribution Danmark A/S – Salgskonsulent til Bunzl Food


Søg stillingen

Bunzl Food leverer i dag totalløsninger primært til fødevareindustrien som proces- og pakkeudstyr, emballage, know-how og service. Der tilbydes innovative pakkeløsninger med fokus på højt kundeudbytte, fødevaresikkerhed og landsdækkende service.

Bunzl Food er en forretningsdivision i Bunzl Distribution Danmark A/S, der har 85 ansatte med administration og logistikcenter i Greve. Virksomheden er en del af Bunzl plc, der er en velkonsolideret international koncern med hovedkontor i London og selskaber i 31 lande.

Vi søger nu en ambitiøs Salgskonsulent til Food-teamet på Sjælland. Markedet rummer et stort potentiale, og virksomheden har et stærkt sortiment på området. 
 

Jobbet
Du får, med reference til salgschefen, ansvaret for at drive og udbygge det kommercielle samarbejde med en række mellemstore og store kunder.

Du får ansvar for alle salgets faser, herunder new bizz aktiviteter, strategisk salg, kundepleje og rådgivning, blandt andet gennem brug af digitale medier.

Dine primære opgaver vil være:  

•    Udvikling af det forretningsmæssige samarbejde med eksisterende såvel som nye kunder
•    Afholdelse af kundemøder, online eller fysisk, herunder behovsafdækning med kunden, samt præsentation af koncepter og kampagnetiltag
•    Opsøgende salg og branding af Foods koncepter via SoMe og andre online medier

Det vil desuden være vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om udviklingen på området og følger med i dine kunders tiltag.  

 

Din profil
Du har en passion for salg og motiveres af at skabe resultater i dit eget job, men også hos dine kunder. Du kan fremvise fremragende resultater fra en lignende stilling indenfor B2B, hvor du har opnået en solid erfaring med at opbygge og udvikle kommercielle kunderelationer.

Vi søger ikke en teknisk specialist, men du skal have lysten til at lære om og forstå virksomhedens produkter. 

Du har et stort kendskab til digital selling og har erfaring med brug af digitale markedsføringskanaler i salgsarbejdet.

Din profil er kendetegnet ved, at du:  

•    har forståelse for bearbejdning af kundedata til at afdække behov og booke kvalificerede møder
•    er strategisk tænkende med en stor forretningsforståelse
•    har en vindende personlighed med stor gennemslagskraft og er ikke bange for selv at opsøge nye relationer
•    har et godt overblik og arbejder struktureret med et godt blik for detaljen
•    er idérig og har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaver, hvor du ser muligheder fremfor begrænsninger
•    er målrettet og selvkørende med et højt drive og engagement
•    er ambitiøs og nysgerrig på både faglig og personlig udvikling

 

Dine muligheder
Du kan se frem til ansættelse i en spændende organisation med gode udviklings- og karrieremuligheder. Der er fokus på løbende kompetenceudvikling og produkttræning, og du vil få et grundigt og struktureret introforløb, som klæder dig på til at kunne yde en professionel rådgivning om virksomhedens koncepter og løsninger i markedet 

Du får en selvstændig rolle i en veldrevet virksomhed med lav personaleomsætning og en uformel virksomhedskultur med engagerede kollegaer.
 

Ansøgning 
Bunzl Distribution Danmark A/S samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent i GML-HR Mie Reenberg på telefon +45 4113 6000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Søg stillingen

03 / 2021