BROEN-LAB – Udviklings- og konstruktionsingeniør


Søg stillingen


Forretningsorienteret profil til nichevirksomhed

Vi søger en ambitiøs udviklings- og konstruktionsingeniør til BROEN-LABs udvikling- og konstruktionsafdeling. Personen skal bidrage til at BROEN-LAB fortsat er en attraktiv samarbejdspartner for kunder og leverandører, hvor virksomhedens fleksibilitet og evne til at udvikle og tilpasse løsninger er en væsentlig styrke. 

BROEN-LAB er inde i en meget spændende udviklingsfase. Hvis du har lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed og bidrage til den fortsatte udvikling, kunne dette være en god jobmulighed.

Jobbet

BROEN-LAB har en række spændende projekter med varierende kompleksitet som skal realiseres. Med reference til Director of Operation & Innovation får du  ansvar for gennemførelse af projekterne samt udvikling af metoder og processer på området. Som medlem af det tekniske team, skal du have fokus på at afdelingen bidrager på tværs af organisationen til den overordnede forretningsudvikling. Herudover bliver dine opgaver bl.a.: 

  • Bidrage og tage ansvar i hele udviklingsfasen fra modning af idé til færdigt produkt
  • Bidrage til cost-optimering
  • Systematisere og strømline processer herunder forbedre evnen til at sikre overholdelse af tidsterminer
  • Projektledelse 
  • Udvælgelse af samarbejdspartnere i samarbejde med indkøb/kvalitetsafdeling
  • Godkendelse af nyudviklede og tilpassede produkter i samarbejde med kvalitetsafdeling
  • Ansvarlig for løbende og ad hoc konstruktionsopgaver og kundetilpassede løsninger
  • Strømline og optimere udviklingsprocessen sammen med teamet

Det forventes at udviklings- og konstruktionsafdelingen har god kontakt til interne og eksterne relationer og at området drives forretningsorienteret med fokus på tid og omkostninger.​ 

Personen

Der søges en teknisk velfunderet person med stærk faglig baggrund fra produktudvikling i produktionsvirksomhed. Ideelt set har du en maskiningeniøruddannelse evt. kombineret med en håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring indenfor projektledelse. Erfaring med eksterne konsulenter og leverandører samt erfaring med LEAN vil være en fordel. 

Du har gode analytiske evner og en struktureret arbejdsform. Du er god til at prioritere dine opgaver og sikre fremdrift i flere parallelle projekter. Du har en synlig og stærk personlighed, gennemslagskraft og gode sociale kompetencer. Din tilgang til jobbet er proaktiv, fleksibel og samarbejdsorienteret.

Sprogmæssigt velfunderet i engelsk på forhandlingsniveau og gerne tysk på fornuftigt niveau. 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en moderne og vækstfokuseret virksomhed som er inde i en positiv udvikling. Du bliver del af en stærk organisation med dedikerede, erfarne og kompetente medarbejdere. Din hverdag bliver travl og afvekslende. Du får mulighed at anvende og udvikle dine faglige kompetencer og derigennem bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. 

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på +45 2074 4492, hvis du ønsker yderligere informationer om stillingen og virksomheden. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor. 

Vores kunde, BROEN-LAB, udvikler, producerer og leverer komplette armaturløsninger til professionelle laboratorier. Løsninger fra BROEN-LAB henvender sig til den professionelle bruger i alle typer laboratorier, uddannelsessektoren, sundhedssektoren og industrien generelt. Virksomhedens produkter afsættes i Danmark samt på en række eksportmarkeder. Virksomheden er beliggende i Assens. Læs mere på www.BROEN-LAB.com

 

Søg stillingen

11 / 2022