Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

BROEN-LAB – Controller


Søg stillingen

 
Der er fuld fart på væksten hos BROEN-LAB, og den igangværende udviklingsproces som skal sikre fortsat styrkelse af forretningen og positionen i markedet. Det giver mange spændende opgaver til økonomiafdelingen som udvides med ansættelse af en en forretningsorienteret controller.  

 

Jobbet

Som controller bliver du en central figur i økonomiafdelingen og i samarbejdet på tværs af afdelinger og selskaber i vores koncern – og i den fortsatte udvikling af vores nye ERP-system. Med reference til CFO får du et ansvarsfuldt job med mange berøringsflader i organisationen. Du får en bred opgaveportefølje med både drifts- og udviklingsopgaver, og der er store forventninger til, at du hurtigt kan gøre en forskel og bidrage til udviklingen. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: 
 
  • Sikre en høj kvalitet i månedsafslutninger. 
  • Udarbejde økonomiske analyser, beregninger og præsentere resultatet 
  • Være superbruger i virksomhedens BI-system (Power BI). 
  • Medvirke aktivt til optimering af strukturer, processer, analyser og understøttende værktøjer. 
  • Assistere ved budgetter og årsregnskaber. 
  • Løbende faglig sparringspartner til alle medarbejdere i BROEN-LAB. 
  • Udføre dels faste månedlige opgaver samt foretage ad hoc-analyser. 
  • Deltage i forskellige projekter. 

Personen

Du kommer med en relevant videregående uddannelse kombineret med en stærk økonomisk faglighed og solid erfaring inden for driftsøkonomi. Det er vigtigt, at du ikke bare har styr på tallene, men også har sans for virksomhedsstrategi og kan se, hvordan din rolle giver værdi i den store sammenhæng. 
 
Du er serviceminded, har gode kommunikationsevner samt arbejder godt såvel selvstændigt som i tæt samarbejde med kollegerne. Du er selvkørende, proaktiv og bidrager med ideer til procesoptimering. Du arbejder struktureret, analytisk og bevarer overblikket i en travl hverdag. 
 
Du har dyb forståelse for samspillet mellem ERP-systemet og de arbejdsprocesser, som gennemføres i hele værdikæden frem til slutleverance hos kunden. Generelt gode erfaringer med ERP-systemer og gerne praktisk erfaring med MS Dynamics AX. Endvidere har du erfaring med optimering af brugen af IT-baserede værktøjer, der understøtter arbejdsprocesser. Du er superbruger i Excel og har erfaring med BI-systemer (Power BI). 
 
Du er fortrolig med at arbejde i en international virksomhed og har gode engelskkundskaber. 
 
… og så har du god humor og let ved at samarbejde med alle typer mennesker. 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en dynamisk organisation, hvor tonen er uformel, og hvor du har stor mulighed for at præge din hverdag. Der er store forventninger til at du kan være med til at præge den fortsatte udvikling af afdelingen. Du får et selvstændigt job med mange spændende udfordringer, hvor du kan bruge hele din værktøjskasse og udvikle dig fagligt og personligt.  

 
Gage efter kvalifikationer samt attraktiv pensionsordning, sundhedssikring og kantineordning. Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Ansøgning

GML-HR varetager denne rekruttering for BROEN-LAB. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Ansøgninger behandles løbende.  
 
 
BROEN-LAB udvikler, producerer og sælger komplette armatur- og nødbruserløsninger til laboratorier, uddannelsesinstitutioner, den farmaceutiske industri og fødevaresektoren.  
 
Produktionen er outsourcet til eksterne partnere, men produktudvikling, slutbearbejdning, montage og kvalitetstest foregår på hovedkontoret. Virksomheden har en global salgs- og serviceorganisation, hvor de største markeder er Tyskland, England, Benelux og Norden.  
 
BROEN-LAB er en selvstændig virksomhed, der blev udskilt fra BROEN A/S i 2015. Virksomheden beskæftiger i alt 71 personer, heraf 55 på hovedkontoret i Assens.  

Søg stillingen

05 / 2018
BROEN-LAB