Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Brødbæk & Co – Konstruktør – Maskinkonstruktion


Søg stillingen

Resultatorienteret profil – spændende projekter og intern udvikling

Vil du gerne arbejde med maskinkonstruktion, produktionsgrundlag, produktplatforme og projektledelse? I stillingen som konstruktør kommer du til at arbejde med teknologiprojekter til førende aktører i træindustrien.

 

Jobbet

Du skal varetage konstruktionsopgaver med et tværorganisatorisk fokus, og vil få mulighed for at få det fulde ansvar fra overdragelse fra salg til aflevering til vores kunder.

Du har lyst til at være en værdiskabende kollega i en virksomhed med ambitioner og med mulighed for personlig udvikling.

Du får stor indflydelse på dagligdagen og virksomhedens fremtid, og bliver en del af en internationalt orienteret virksomhed med et stærkt, bredt og fleksibelt produktprogram og gode kunderelationer.

Dine primære arbejdsopgaver vil således være:

  • Projektstyring og sikre projektgennemførelse
  • Sikre at gode ideer omsættes til konkrete løsninger
  • Sikre en aktiv tværorganisatorisk læring fra projekt til projekt
  • Sikre en tæt og løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Medvirke til at opbygge modulariserede produktplatforme 

 

Personen

Du har formentlig en baggrund som M-ingeniør og har igennem din karriere fået erfaring med tilsvarende opgaver, hvor du har skabt gode resultater. 

Du har erfaring fra en teknisk produktionsvirksomhed, som leverer større projektløsninger til deres kunder, gerne med erfaring fra montage.

Du er stærk på det mekaniske, og har derudover en interesse i programmering og el-styring samt de muligheder det giver. Du bidrager med erfaring, viden og systematik, og har bevist, at du kan professionalisere processerne og drive udvikling til alles tilfredshed.

Du er selvkørende og forstår at strukturere egen hverdag. Du kommunikerer naturligt på alle niveauer, og evner at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Du er habil IT-bruger, og ser det som et værdifuldt redskab, og du er ferm med et tegneprogram. 

 

Dine muligheder

Du får et job som favner bredt i en dynamisk og attraktiv virksomhed. Du får en spændende hverdag med afvekslende opgaver. Du skal både arbejde med konkrete projekter og sideløbende bidrage til den interne udvikling af bl.a. processer og standardisering. Du kommer til en virksomhed som efter en positiv omstrukturering er i god gænge med stor travlhed. Du får dygtige og motiverede kollegaer og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø. Lønpakken modsvarer de opstillede krav.

 

Ansøgning

Brødbæk & Co samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Brødbæk & Co. indgår i Obel-P Group, der er en gruppe af virksomheder, der udvikler, fremstiller og sælger teknologiløsninger til træindustrien.
Brødbæk & Co. beskæftiger ca. 50 medarbejdere, og Obel-P Group har omkring 120 ansatte. Obel-P Group’s omsætning er ligeligt fordelt på hjemme- og eksportmarkedet med en god vækst på specielt eksportmarkedet.

Søg stillingen

09 / 2020
Brødbæk & Co