Brødbæk & Co – Konstruktionschef – Maskinkonstruktion


Søg stillingen

Høj faglighed og modent lederskab

Brødbæk & Co er inde i en meget positiv udvikling med stor efterspørgsel og en fin ordreportefølje. I den forbindelse styrkes organisationen med en konstruktionschef, som skal lede konstruktionsafdelingen, varetage egne opgaver og bidrage til den løbende optimering af processerne i afdelingen og på tværs i organisationen. 

Jobbet

Med reference til direktøren bliver du en del af virksomhedens øverste ledelse og får ansvaret for konstruktionsafdelingen, som består af 7 erfarne medarbejdere. Du skal lede afdelingen med et tværorganisatorisk fokus, og sikre højt fagligt niveau i afdelingens konstruktionsopgaver. Sideløbende med ledelsesopgaven skal du også varetage egne konstruktionsopgaver, hvor du får det fulde ansvar fra overdragelse fra salg til aflevering til kunden.

Du får en vigtig opgave i at bidrage til den fortsatte udvikling herunder opbygning af nye modulariserede produktplatforme. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ledelse af afdelingen herunder fordeling af opgaverne.
  • Agere som intern teknisk rådgiver på tværs af projekterne.
  • Ansvarlig for at konstruktionsgruppens arbejde lever op til kvalitet og produktivitet.
  • Samarbejde med produktionsledelsen om den overordnede planlægning og fordeling af opgaver mellem projekterne, for at opnå et godt flow og leveringssikkerhed.
  • Projektstyring og sikre projektgennemførelse.
  • Sikre at gode ideer omsættes til konkrete løsninger.
  • Sikre en aktiv tværorganisatorisk læring fra projekt til projekt.
  • Sikre en tæt og løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere. 

Personen

Du har formentlig en baggrund som M-ingeniør og har igennem din karriere fået erfaring med tilsvarende opgaver, hvor du har skabt gode resultater. 

Du har ledelseserfaring fra en teknisk produktionsvirksomhed, som leverer større projektløsninger til deres kunder gerne med erfaring fra montage. Du trives i rollen som leder og kan lide at arbejde med mennesker og være en del af deres udvikling.

Du er stærk på det mekaniske, og har derudover indsigt i programmering og el-styring. Du bidrager med overblik, erfaring, viden og systematik, og har bevist, at du kan professionalisere processerne og drive forandringsprocesser hvor alle kommer med.

Du er selvkørende og forstår at strukturere egen hverdag. Du kommunikerer naturligt på alle niveauer, og evner at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Du er habil IT-bruger, og ser det som et værdifuldt redskab, og du er ferm med et tegneprogram. 

Du er fortrolig med engelsk i skrift og tale samt med tysk i tale. 

Dine muligheder

Du får stor indflydelse på dagligdagen og virksomhedens fortsatte udvikling. Jobbet favner bredt og hverdagen bliver spændende med stort ansvar og afvekslende opgaver. Du skal både arbejde med konkrete projekter og sideløbende bidrage til den interne udvikling af bl.a. processer og produktplatformen.

Du kommer til en virksomhed, som efter en positiv omstrukturering er i god gænge med stor travlhed. Du får dygtige og motiverede medarbejdere og kommer til at arbejde i et inspirerende fagligt miljø, hvor den tekniske dialog og udvikling er i højsæde. Der er gode ansættelsesbetingelser og lønpakken modsvarer de opstillede krav.  

Ansøgning

Brødbæk & Co samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Brødbæk & Co. indgår i Obel-P Group, der er en gruppe af virksomheder, der udvikler, fremstiller og sælger teknologiløsninger til træindustrien. 90% af omsætningen i Brødbæk går til eksport. Brødbæk & Co. beskæftiger ca. 50 medarbejdere, og Obel-P Group har omkring 120 ansatte. Obel-P Group’s omsætning er ligeligt fordelt på hjemme- og eksportmarkedet med en god vækst på specielt eksportmarkedet.

Søg stillingen

06 / 2021