Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Brdr. Dahl – Salgskonsulent til værktøjsområdet


Søg stillingen

Har du ambitioner om at skabe en solid salgskarriere? Vil du arbejde med en etableret og international kundegruppe, hvor du rådgiver og sælger total cost-løsninger? 
 
Brug dine kommercielle evner til at styrke salget på Sjælland, og bliv en del af et engageret team, der sælger specialiserede kvalitetsprodukter. Jobbets geografiske udgangspunkt vil være Rødovre.  
 
Vi søger en salgskonsulent til at udvikle og udbygge samarbejdet med vores store og mellemstore industrikunder på Sjælland. Her får du muligheden for at udvikle din karriere og have et stærkt brand i ryggen samt stor indflydelse på din hverdag.  
 
Opbyg gode relationer og udvikl salget  
Som salgskonsulent får du en central og vigtig rolle med ansvar for at fastholde og videreudvikle dine egne kunder i tæt samarbejde med den øvrige organisation. Helt konkret bruger du størstedelen af din tid ude hos kunderne på at opbygge gode relationer, præsentere vores produkter og koncepter, afdække kundernes unikke behov og få ordrer i hus. Vi forventer at du har produkterfaring og viden indenfor værktøjer, svejs og PPE.
 
En del af din rolle er også at udarbejde tilbud, udvikle servicepakker og kundetilpassede logistikløsninger. Desuden deltager du aktivt i salg til KAM-kunder. 
 
Tæt samarbejde med et stærkt team 
Du samarbejder proaktivt med et velfungerende team for at sikre konkurrencedygtighed. Fra start gennemgår du et introforløb, så du får indblik i vores systemer og produkter og – afhængig af din baggrund – klædes ordentligt på til opgaven.  
 
Skab en solid karriere hos Brødrene Dahl 
Du får base i Rødovre sammen med dedikerede og kompetente kollegaer, der står klar til at hjælpe dig. Motivationen er i top, og vi arbejder målrettet for at skabe succes for vores kunder. Du får rigtig gode udviklingsmuligheder i en stor organisation, hvor du selv har indflydelse på dine resultater. 
 
Erfaring med salg og udvikling af relationer 
  • Du har erfaring med ekstern salg og kendskab til grossistbranchen og industrisektoren, og du kan fremvise resultater fra tidligere ansættelser, herunder relevante referencer.  
  • Teknisk forståelse er også et plus, men dit relations- og salgstalent er det vigtigste. 
  • Du er vedholdende og bliver motiveret af at komme i mål efter det lange, seje træk.  
  • Du har erfaring med at fastholde og udvikle samarbejdet med nøglekunder, og med din professionelle og positive tilgang kan du åbne døre til kunder på mange forskellige niveauer. 
 
Som person er du empatisk og tillidsskabende, så du har nemt ved at opbygge relationer. Desuden er du systematisk og analytisk, og du har altid dit fokus rettet mod resultatet. Endelig arbejder du målrettet for at styrke salget.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Fortæl os kort og skarpt, hvorfor vi skal have netop dig til samtale. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, da opstart er så hurtigt som muligt.  

 

Ansøgning

 

Brdr. Dahl samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 24258808 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Søg stillingen

02 / 2018
Brdr. Dahl