Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Brdr. Dahl – Product Manager – Klima


Søg stillingen

Skab din karriere hos Danmarks største VVS-grossist i et klima team, der er drevet af nytænkning inden for vedvarende energi og ventilation. Teamets entreprenørånd og ideer til nye produkter og måder at gøre tingene på har en direkte indvirkning på virksomhedens vækst.  
Og du kan være med til at sætte retningen! 
 
Til området klima søger vi en kommerciel og teknisk kompetent person med erfaring og interesse inden for ventilation og vedvarende energi. 

Jobbet

Med reference til salgschefen bliver du den tekniske ansvarlige på området klima hos Brødrene Dahl, og du skal sikre en fortsat god udvikling på området. Du bliver bindeled mellem kategori og salg, og du kan arbejde med klimaløsninger på både strategisk og operationelt niveau samt håndtere de deraf følgende tekniske udfordringer. 
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være:  
-Teknisk støtte/backup til salgsorganisationen og evt. kunder. 
-Sparringspartner for salgschefen. 
-Udvikling af nye innovative produkter og løsninger indenfor området klima.  
-Udvikling af leverandørsamarbejdet. 
-Markedsovervågning (produktudvikling og nye produkter, leverandørmarkedet, kundesegmenter og lovgivning). 
-Deltagelse i messer/konferencer og andre salgsfremmende aktiviteter 
-Afholde interne kurser. 

Personen

Du har et teknisk og markedsorienteret mind-set, kan kommunikere på alle niveauer, og du har lyst til at være hovedpersonen i en vækstafdeling. 
Du har en relevant teknisk uddannelse samt kendskab til komplekse indeklimaløsninger og energi-reducerende teknologier (ventilation, varmepumper, biokedler). Du befinder dig godt i den rådgivende rolle, hvor du kan finde optimale løsninger til gavn for sælgere, kunder og leverandører. 
  
Derudover kan man sige om dig, at du: 
  • Er resultatorienteret, og kan gå forrest 
  • Er forhandlingsvant og beslutningsdygtig på alle niveauer 
  • Har gode samarbejdsevner 
  • Har en høj stresstærskel 
  • Du er erfaren bruger af Office-pakken 
  • Du behersker engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau  
 
Endelig er du proaktiv og nytænkende inden for alternative løsninger og kan bidrage til fremtidens trends på indeklimaløsninger – og du bliver motiveret af at være med til at udvikle teamet og samarbejdet i fællesskab med dine kolleger.  

Dine muligheder

Bliv en del af Brødrene Dahls klimacenter i Horsens, hvor de har samlet ekspertise inden for ventilation og vedvarende energi. Du får base i Horsens – et kompetencecenter og showroom for både installatører og slutbrugere. Her er et team på 9 kolleger, som arbejder dedikeret med klima, vedvarende energi og ventilation.  

Ansøgning

Brødrene Dahl samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Konsulent hos GML-HR Martin Eriksen på telefon 31338229 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Brødrene Dahl 

Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger. 
Brødrene Dahl indgår sammen med byggemarkedskæden Optimera, rørvirksomheden Heradan og ventilationsproducenten Øland i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. 
Læs mere om os på www.bd.dk.  

Søg stillingen

12 / 2018
Brdr. Dahl