Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Brdr. Dahl – Marketingchef


Søg stillingen

Hos Danmarks største grossist på VVS, vand & kloak søger vi nu en erfaren og professionel marketingchef. Du får chancen for at blive en nøgleperson ved at binde salget sammen på tværs af salgskanaler og kategoriorganisationen.   
 
Hvis du er klar til det næste skridt i din karriere, så giver vi dig spillerummet til at afprøve nye tiltag og bidrage med dine egne ideer i vores strategi. Favner du omnichannel markedsføring, så er udviklingsmulighederne hos Brødrene Dahl og Saint Gobain mange.  
 

Et energisk marketingteam   
Du får personaleansvaret for et marketingteam i Brøndby, bestående af hhv. en brand manager, en brand koordinator samt en marketingkoordinator — 3 dygtige kollegaer, som ser frem til at samarbejde med dig og sparre omkring gode ideer og udviklingen af marketingpotentialet i et marked, som er i rivende udvikling. Desuden vil du have et tæt samspil med flere eksterne partnere, hvor du er ansvarlig for samarbejdet og indgåede aftaler.  
 
Fokus er på alle vores salgskanaler, butik, telefon og web, og du får en yderst hands-on rolle, hvor du arbejder på tværs af marketing, salg, digital og indkøb for at skabe en salgssucces for BD.   
 
Arbejd strategisk og hands-on  
Som marketingchef får du et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Det kræver en tæt dialog og din fornemmelse for, hvilken markedsføring, der skaber salget. Du arbejder derfor hands-on og på strategisk niveau, når du afprøver forskellige nytænkende salgstiltag, der fører kunderne til vores kanaler — hele tiden med det mål for øje at skabe en omnichannel tilgang til marketing og salg.   
 
Din dag går dels med sparring med kategorichefer, sælgere, digital og butikker for at skabe et tæt netværk i organisationen, men du er også på farten, hvor du fx er med til at ombygge en butik eller diskutere look and feel på forskellig markedsføring. Desuden får du medansvaret for at drive vores kundeklub, Klub Dahl, analysere insights og skabe videreudvikling af igangsatte tiltag.  
 
Få stor indflydelse og et bredt netværk  
Du får en hverdag med mange interessenter og ideer, der skal vendes. Her er det din opgave at skabe overblikket og kunne sige til og fra på tiltag, så vi ender med succesfuldt salg på tværs af kanaler. Det betyder også, at du får stor indflydelse på at færdigudvikle og implementere vores nye kampagnestruktur samt en dyb indsigt og et stort netværk i en bredtfavnende virksomhed.  
 
B2B/BTC-baggrund og fokus på salg  
  • Du kommer med en videregående uddannelse i bagagen, fx en HD, en cand.merc. eller en cand.comm.   
  • Du har god erfaring med marketing og B2B/BtC — hvor du har fokus på samspillet mellem salg, marketing og indkøb i din marketingtilgang.  
  • Du er en dygtig leder med mindst 5 års erfaring, så du kan sparre med vores erfarne kategorichefer.  
  • Du har en stærk forståelse for omnichannel marketing, så du kan binde markedsføringen sammen på tværs af salgskanaler og sammensmelte butikker og digitale udtryk.  
  • Du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk. 
 

Struktureret, strategisk og solide analytiske evner  
Som person er du udadvendt — du kan lide at begå dig på tværs af organisationen og skabe et stort netværk, om det er i butikker eller i baglandet. Din erfaring kombineret med en struktureret og analytisk tilgang gør, at du mestrer både strategi og implementering, og du er med, hvor det sker. Med lige dele energi og analytiske evner formår du desuden at argumentere for dine valg, sige til og fra og agere en stærk sparringspartner for dine kolleger i organisationen.  
 
Vil du lægge dine kompetencer hos os?  
Ønsker du at søge denne stilling, så klik på “Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Lars Halsboe ved GML-HR, som forestår denne rekruttering på vegne af Brdr. Dahl, på tlf. 2425 8808.   
 
Om Brødrene Dahl  
Brødrene Dahl er Danmarks største VVS, vand & kloak-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Virksomheden er kompetenceleverandør og har 53 butikker spredt over hele landet samt to klimacentre i Næstved og Horsens, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimateknologier. Brødrene Dahl indgår sammen med Optimera, Øland og Zupply i Saint-Gobain koncernen.  

Søg stillingen

11 / 2018
Brdr. Dahl