Bigdollar – Butikschef – nyåbning i Holbæk


Søg stillingen

Kan du se dig selv udfolde dit gode købmandskab i en helt ny butik, hvor du får det fulde ansvar for butikkens performance? Har du ledelseserfaring inden for detailbranchen, og har du lyst til at være en del af en ambitiøs og succesfuld kæde, som skal i gang med at erobre hele Danmark i løbet af de kommende 4-5 år? 

Bigdollar er den danske udgave af den succesfulde svenske butikskæde, Dollarstore, som omfatter 130 butikker. Kæden er Sveriges hurtigst voksende kæde, men ambitionerne er endnu højere, og Danmark er et naturligt next-step i en international ekspansionsstrategi. 

Butikkerne har et salgsareal på omkring 3500 m2 og omfatter et sortiment på 15.000 varenumre på tværs af flere nonfoodkategorier. Kæden drives efter devisen om godt købmandskab, som levner plads til lokal udfoldelse, store og inspirerende vareoplæg samt stærke prisbudskaber. 

Og så er arbejdsvilkårene tilmed attraktive!
 

Jobbet

Som Butikschef i Bigdollar har du det overordnede ansvar for en af landets butikker. Du vil stå i spidsen for butikkens performance og skal sikre, at kunderne hver dag møder en salgsklar butik og topmotiverede medarbejdere. I rollen som Butikschef er du ansvarlig for butikkens drift og ledelse. Du har personaleansvar for omkring 15-20 medarbejdere, herunder en souschef.  

Dine ansvarsområder og -opgaver:

 • Du skaber arbejdsglæde, høj trivsel og udvikler dine medarbejdere
 • Du skaber en ”jeg kan, jeg vil”-kultur
 • Du planlægger og opsætter resultatorienterede mål for din butik og dine medarbejdere
 • Du giver din souschef og øvrige medarbejdere de nødvendige beføjelser til at drive en effektiv butiksdrift  
 • Du identificerer, rekrutterer og udvikler fremtidens talenter
 • Du følger løbende op på butikkens layout og dynamik ift. salgsprioriteter og sæsonaktualitet
 • Du udarbejder budgetter og følger løbende op på butikkens resultater i tæt samarbejde med distriktschefen

Du coaches af og refererer til distriktschefen.
 

Personen

Dine kompetencer:

 • Du har med erfaring fra detailbranchen en god forretningsforståelse, hvor du ligeledes har erfaring inden for ledelse. 
 • Du er struktureret og planlægger således, at butikkens ressourcer udnyttes optimalt 
 • Du har forståelse for tal, logiske processer og kan træffe hurtige beslutninger, når det er nødvendigt
 • Du fungerer godt i en vekslende hverdag, hvor du kan holde overblikket og sikre, at butikken altid fremtræder fra sin bedste side. 

Man kan derudover sige om dig, at du: 

 • Er løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Er inspirerende og har lyst til at gå forrest for at sætte det gode eksempel 
 • Du har købmandsblod i årerne og har både lysten og evnen til at løfte ansvaret for din egen butik. 
 • Du er positivt indstillet og ønsker selv, samt opfordrer dine kollegaer til at få det bedste ud af hver arbejdsdag 
 • Du er en naturlig leder, som ser stor værdi i at vejlede og coache dine medarbejdere 
 • Er smilende og imødekommende og har et vindende væsen
   

Dine muligheder

Hos Bigdollar er der en flad struktur og højt til loftet, og du vil få rig mulighed for at være selvbestemmende i egen butik. Det er f.eks. helt op til dig at beslutte og prioritere endegavle, indgangsparti og spacing i butikken ud fra din sans for det gode købmandskab.

Hos Bigdollar tror man på, at kunderne godt kan selv og derfor er den fornemmeste opgave, at kunderne kan få et bredt sortiment til en lav pris. Det markeres blandt andet ved store og inspirerende vareoplæg. 

Virksomheden tilbyder desuden attraktive arbejdstider og gode interne karrieremuligheder.
 

Ansøgning

Bigdollar samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Konsulent hos GML-HR Sandra Søndergaard på telefon +45 4025 7363 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Ansøgninger behandles løbende.

Tiltrædelse 01.09.2023.

I Danmark er der indtil nu Big Dollar-butikker i Næstved og Brønderslev, og butik nummer tre åbner i Hjørring til september og den fjerde butik skal åbne til oktober i Holbæk. Bigdollar har alt, undtagen fødevarer. Alt til hjemmet, herunder legetøj, værktøj, køkkenting og vaskemidler. Sortimentet omfatter både kendte og mindre kendte mærker. Det er kvalitetsvarer, bare til gode priser! Læs mere på www.bigdollar.dk.  

Søg stillingen

05 / 2023