Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

BFI-Indkøb – Category Manager Food-to-go


Søg stillingen

BFI-indkøb er indkøbsforeningen for ca. 200 selvstændige benzin-forhandlere og -forpagtere samt kioskejere. Til den kraftigt voksende Food-to-go kategori søger vi en Category Manager, der med høj grad af kreativitet og i tæt samarbejde med leverandørerne og medlemmerne kan konceptudvikle kategorien, således at markedsandelen i kategorien øges hos medlemmerne. I forhandling med mærkevareindustrien sikrer du BFI-Indkøb’s medlemmer gode indkøbsaftaler og kampagneaftaler. BFI-Indkøb er Danmarks 3. største aktør i conveniencebranchen.

Jobbet

Du får totalansvaret for Food-to-go kategorien, og alle opgaver, der vedrører kategorien løses af dig. Du får meget frie rammer til at udvikle kategorien, og du sætter selv dagsordenen med det ene for øje, at sikre det bedst mulige sortiment til de bedst mulige betingelser til medlemmerne. Det kræver en god portion kreativitet og samarbejdsvilje men samtidig skarphed i forhandlingerne at få det til at lykkes. Med andre ord får du ikke noget forærende, så du skal arbejde hårdt for hver eneste samhandelsaftale.

 

Dine primære opgaver:

 • Indgåelse af samhandelsaftaler med danske mærkevare leverandører og grossister
 • Indgåelse af kampagneaftaler samt opfølgning på disse
 • Kampagneplanlægning og eksekvering
 • Kategoriudvikling og kategoristyring
 • Afdækning af nye leverandørmuligheder
 • Diverse administrative og praktiske opgaver
 • Sammen med det øvrige team at videreudvikle indkøbsfunktionen
 
Du får en meget bred kontaktflade både til medlemmerne og til leverandørerne. Det forventes desuden, at du bidrager til udvikling og implementering af den overordnede strategi for indkøbsfunktionen. Du vil få reference til CEO Bjarne Månsson.

Personen

Vi søger en dygtig købmand med næse for den gode forretning. Det er en forudsætning for succes i jobbet, at du har erfaring med udvikling af Food-to-go kategorien. I dag sidder du måske som Indkøber, Category Manager eller Key Account Manager i en større organisation, men kunne tænke dig at bruge dine kompetencer i en mindre indkøbsorganisation hvor der er meget kort kommandovej og kort fra beslutning til handling.

 
I øvrigt kan man sige om dig at:
 • Du har nogle års erfaring med category management af food-to-go kategorien
 • Du er en god forhandler, og din foretrukne  forhandlingsstil er win-win
 • Du trives med at arbejde med frivillige kæder, hvor disponeringsansvaret ligger hos det enkelte medlem
 • Du har en god personlig gennemslagskraft, og du er god til at opbygge og vedligeholde relationer til samarbejdspartnere
 • Du er ambitiøs og innovativ, og du drives af at dine indkøbsaftaler sikrer forbedrede resultater i medlemmernes forretninger år for år

Dine muligheder

BFI-indkøb har igennem de seneste 6 år oplevet en kraftig vækst i den mængde varer medlemmerne vælger at købe igennem BFI-indkøb’s leverandøraftaler, og der er store ambitioner omkring fortsat vækst. Kom med på rejsen nu og vær drivkraften i at sætte den nye standard for Food-to-go kategorien.

Ansøgning

BFI-indkøb samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Vores kunde BFI-indkøb er oprettet af selvstændige benzinforhandlere i 1998, og er stadig ejet af en række af virksomhedens medlemmer. BFI-indkøb er uafhængig af olieselskaber og andre kæder, hvilket giver en højere grad af selvbestemmelse. BFI-indkøb har ca. 200 medlemmer, bestående af selvstændige benzin-forhandlere og -forpagtere samt selvstændige kioskejere. BFI-indkøb er et non-profit selskab, som årligt udbetaler virksomhedens overskud som “bonusser” til dets medlemmer, og der gennemfaktureres for ca. 100 millioner kr. årligt.

Søg stillingen

06 / 2017
BFI-Indkøb