Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Bauhaus – Indkøber byggematerialer


Søg stillingen

Trives du i en spændende, dynamisk og professionel indkøbsverden, har du fingeren på pulsen i byggemateriale branchen og motiveres du af at sikre det optimale sortiment? Har du samtidig  erfaring med indkøb af byggematerialer i detailhandels branchen – så er det sikkert dig vi søger.

 
Som indkøber af byggematerialer i BAUHAUS bliver du ansvarlig for at sikre, at kunderne i varehusene finder Danmarks største udvalg af byggematerialer til de helt rigtige priser. Uanset om det er til mindre privatprojekter eller til Proff Service kundernes større projekter.

Jobbet

Med reference til Produktgruppechefen får du totalansvaret for dine egne varegrupper. Du får ansvar for processerne på dine varegrupper, såsom sortiments- og leverandørstrategi, markedsføring, sortimentsstyring, forhandling af samhandelsaftaler m.v.

Du bliver en vigtig del af indkøbsteamet, og du får en bred kontaktflade til kollegerne i varehusene i Danmark, Norge og Island. Samtidig får du en stor kontaktflade til danske og internationale leverandører.
 
Dine primære arbejdopgaver:
 • Resultatansvarlig for egne varegrupper
 • Category Management
 • Sortimentsstrategi igennem løbende at undersøge markedet indenfor egne varegrupper
 • Forhandling og optimering af samhandelsbetingelser med nationale og internationale leverandører
 • I samarbejde med marketingafdelingen medvirke til salgs- og markedsføringsaktiviteter
 • Planlægning og gennemførelse af kampagner
 • Daglig ledelse af en indkøbskoordinator
 
Du får domicil i BAUHAUS’ Servicecenter i Tilst ved Århus, og du skal påregne ca. 15 årlige rejsedage i Europa.

Personen

Du kender vigtigheden af det gode samarbejde – både med leverandørerne og med dine kolleger i varehusene. Du forstår at sortiment, kvalitet og rettidig levering er afgørende parametre for at sikre succes.

 

I øvrigt kan man sige om dig at:

 • Du har erfaring som indkøber af byggemarkeds produkter i detailhandel
 • Du har solid forhandlingserfaring
 • Du er resultatorienteret, og du arbejder målrettet for at opnå de fastsatte mål
 • Du har et godt overblik, og du arbejder struktureret med høj detaljesans
 • Du er løsningsorienteret og innovativ

Dine muligheder

Du får et selvstændigt ansvarsområde i en sund forretning med et stærkt internationalt brand i ryggen. Du får løn efter kvalifikationer, bonusordning og  attraktiv pensionsordning.

Ansøgning

Bauhaussamarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere en 300 varehuse i 19 lande. Det første BAUHAUS varehus åbnede i Danmark i 1988, og i dag er BAUHAUS repræsenteret i 17 danske byer.

BAUHAUS har en stærk position i markedet, hvilket bl.a. skyldes at BAUHAUS tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.
BAUHAUS´ hovedkontor (Servicecenter) ligger i Tilst ved Aarhus, og her har kædens indkøbs- marketing- og administrative funktioner domicil.

Søg stillingen

04 / 2019
Bauhaus