Bankdata – Senior Software Developer – Cards & Payments


Søg stillingen

Har du lyst til at være med til at sætte den tekniske retning og udvikle de rigtige løsninger til vores banker?

Du kommer til at arbejde med Bankdatas nyeste værktøjer og platforme, hvor du vil være drivende i transformationen til et øget fokus på Openshift/PaaS udvikling i en microservice arkitektur.

Du får foden inden for finansiel IT, hvor der leveres samfundsrelevante løsninger til danske bankkunder, med stor mulighed for kompetenceudvikling – både personligt som fagligt.

Bankdata er i gang med at implementere helt nye sektorløsninger – hvilket er en stor opgave, som foreløbig løber over de næste 3-4 år. Derfor skal du forvente, at du 90% af din tid kommer til at arbejde med nyudvikling.
 

Hvordan ser din succes ud i jobbet:

Du lykkes i rollen hvis du tager ansvar sammen med teamet. Du går foran og tænker løsninger ind i en større sammenhæng. Du støtter op om en helhed hvor arkitektur, sikkerhed og compliance integreres naturligt i dagligdagen.

Du har etableret et godt samarbejde i temaet og løftet teamets behov, i en transition fra mainframe til næste generation af IT-platforme. Det er naturligt for dig at være en god sparringspartner for andre i teamet.

Du udfordrer gerne status quo i dit arbejde og metoder, hvorfra du medvirker aktivt til optimering i udviklingsmiljøer. Du har blik for de forskellige løsninger og styr på udviklingen af disse.

Teamet:

Bankdata søger udviklere til flere teams i området Cards & Payments. Fælles for alle teams er, at de spiller en central rolle i udvikling og driften, hvilket er kernen af bankforretningen. Der er stærke communities og fællesskaber omkring videreudvikling af de fælles platforme.
 

Din profil:

Du har et indgående kendskab til SpringBoot herunder: Spring JPA – Spring Security – Spring JMS template og Jenkins/Groovy

Det forventes at du har kendskab til flere af følgende:

  • Process: Kanban/Dev-Ops
  • Byg: Jenkins/Artifactory/Docker
  • Afvikling: Openshift oven på Kubernetes
  • Monitoring: Prometheus/Grafana/Jaeger/Sonarqube
  • Spec: OpenAPI 3.0 – Swagger/Postman
  • Source: Git/Bitbucket
  • Stack: Java/SpringBoot/Rest/JPA/JMS

Har du erfaring med at drive og vedligeholde en god arkitektur, er det også en fordel.

Du er vant til at arbejde med komplekse løsninger.

Personligt er du troværdig, lyttende og inddragende. Du er nysgerrig af natur og synes det er fedt at få mennesker med sig. Du tør udfordre det eksisterende og er ikke bange for at gå forrest og deltage i kunderelaterede events.

Bankdata ved, at når du bliver bedre, så gør de også. Derfor har virksomheden stillet adskillelige uddannelsesressourcer til rådighed, og en del af din tid er som regel øremærket til træning og kompetenceudvikling. Når det ikke handler om arbejde, er der masser af plads til det sociale; heriblandt julefrokost, fredagsbar, sommerfest og forskellige personaleforeninger – med alt fra vin og brætspil til sport og e-sport.

Derudover stiller Bankdata en komplet hjemmearbejdsplads til rådighed, såfremt det ønskes.
 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of research ved GML-HR Jakob Fallesen, der håndterer denne rekruttering på vegne af Bankdata, på tlf 22959240 eller jlf@gml-hr.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 900 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Der tilbydes stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at virksomheden har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

Søg stillingen

06 / 2023