Bankdata – Senior Domain Architect Digital Business Solutions


Søg stillingen

Bankdata forbedrer kontinuerligt sin tilgang til softwareudvikling i den finansielle verden. Det er dygtige medarbejdere, der driver denne udvikling, og du kan blive en del af det ambitiøse team, hvis du har kompetencerne i top, talent og potentiale.

Du er en ambitiøs kodenær arkitekt, der stortrives i krydsfeltet mellem forretning og IT. Du er både komfortabel med større analyseopgaver og komplekse kodeopgaver, og du er ambitiøs – både på egne og Bankdatas vegne.

Bankdata er en af landets største finans-IT virksomheder med mere end 800 medarbejdere. Bankdata leverer totale IT-løsninger til 8 danske pengeinstitutter, som også er ejere af Bankdata. 

 

Jobbet

I jobbet får du en unik mulighed for at være med til at designe og bygge fremtidens digitale erhvervsløsninger i en hybrid selvbetjeningsløsning. Nøgleord i jobbet er RESTfull API´er, End-to-end teams, DevOps, Autonome teams og Domain-driven Design. 

Jobbet vil være en kombination af arkitekt og udvikler med en forventet fordeling på 70/30, men du er selv med til at styre fordelingen af arbejdsopgaver mellem udvikling, arkitektur og kommunikation med forretningen, så behovene bliver løst på bedst mulig vis. På sigt skal du have det holistiske billede af løsningslandskabet/domænet – den digitale erhvervsselvbetjeningsløsning (Net og mobilbank). Den har utrolig mange berøringsflader/grænseflader, som du skal sætte dig ind i. Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med Teamleder og den dedikerede Product owner i forhold til at sikre, at teamet udvikler på den rigtige måde og transformerer sig samtidig med, at vi leverer værdi til vores kunder.

Som Senior Domain Architect Digital Business Solutions bliver du en del af et cross-functional team med et mix af forretning, UX og full-stack udviklere, der arbejder på en digital erhvervsløsning med Java Microservices og en ny Angular Microfrontend arkitektur. De mest anvendte teknologier i stillingen er Java, Angular, Jenkins og Openshift.

Teamet er et DevOps team, der selv er ansvarlig for drift af løsningen og deployer via Openshift. Du bliver du en del af et ungt og dynamisk miljø med ligesindede IT-talenter høj faglighed og nærvær i fokus, og du får 8 dedikerede kolleger i dit team. Omgangstonen er fri, og der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at indfri dit potentiale. Du arbejder tæt sammen med og refererer til Afdelingslederen i Relationsbank & Online Strategi.

 Dine arbejdsområder i stillingen bliver følgende…

 • At definere, hvordan applikationen skal bygges op teknisk. 
 • At promovere og eksekvere på sunde arkitekturprincipper i teamet, som er stærkt inspireret af agilsoftwarearkitektur som f.eks. Domain-driven Design, Clean Architecture og lignende.
 • At vejlede og inspirere teamet til valg af nye teknologier.
 • At flytte teamet med tiltag, guidance og support til at blive et ægte DevOps team.
 • Løbende sparring med infrastruktur og enterprise arkitekterne.
 • At deltage i Tech-board koordinering med områdets 4 andre arkitekter og sparring omkring eksperimenter og arkitekturvisioner.
 • Afhængig af dit erfaringsniveau bliver du en vigtig sparringspartner for området.

 

Personen

Du har et godt hoved, og er motiveret for at videreudvikle dine kompetencer. Det er vigtigt, at du trives i krydsfeltet mellem forretning og IT, hvor komplekse udfordringer motiverer dig. Du får en varieret hverdag, hvor opgaverne kan spænde fra analysearbejde af forretningsproblemstillinger, til design af arkitektur og varierende udviklingsopgaver i teamet. Det er stor fordel, hvis du allerede nu kan kommunikere på forskellige niveauer rent teknisk, afhængigt af om det er til en udvikler, Product Owner eller en samarbejdspartner. Ellers forventer vi, at du lærer det hen ad vejen.

Se følgende liste som en opsummering af forventninger til dig:

 • Du har en kandidatgrad i datalogi, er diplomingeniør i softwareteknologi, ITKO eller har en lignende uddannelse bag dig.
 • +4 års erfaring med softwareudvikling og gerne 1-2 års erfaring med arkitektur.
 • Du har erfaring med Domain-driven design.
 • Du har erfaring med både back og front end development, gerne java/C# erfaring kombineret med  Angular/React/Typescript eller lign.
 • Du er udadvendt og samarbejdsorienteret.
 • Du har gode kommunikative evner.

 

Dine muligheder

Dit arbejdssted bliver Incuba kontoret i Århus, der er anerkendt som et af Danmarks førende udviklingsmiljøer inden for it. Dermed får du rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede it-talenter, der interesserer sig for netop de ting, du gør. 

Du har mange rigtigt gode karrieremuligheder foran dig i Bankdata, og generelt udvikler mulighederne i organisationsplanen sig med stor hast.

Bankdata er en attraktiv arbejdsplads med en klar faglig profil og et stærkt fællesskab med engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som er stolte over at repræsentere Bankdata.  

Hos Bankdata balanceres dualiteten mellem empowerment og accountability, og målet er at gøre teams så selvkørende som overhovedet muligt.

 

Ansøgning

Bankdata samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon +4524258808 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Bankdata tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at Bankdata har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata på www.bankdata.dk

Søg stillingen

11 / 2021