Bankdata – Continuity Manager – Beredskabsstyring Senior IT Consultant


Søg stillingen

Bankdata er…

…en af Danmarks største it-virksomheder med +850 medarbejdere. Vores løsninger bruges hver dag af 7.500 bankmedarbejdere, 1.6 mio. privatkunder og 187.000 erhvervskunder. Vi bygger fremtidens digitale bank, med IT, og alle er drevet af en stærk fællesskabsfølelse. Vi er mange på holdet, men arbejder i mindre, specialiserede teams efter agile principper (SCRUM, DevOps, SAFe).

Afdelingen Service Management og Beredskabsstyring

 … ejer processerne for Change Managent og Continuity Management og er selv styrende og udførende i disse processer.  Desuden sikrer vi en løbende støtte til vore Udviklingsteams, for at de også kan løfte deres delansvar for udførelsen. Endvidere har afdelingen ansvaret for transition af kerneprogrammel, beredskabsstyring og ITSM-system (Cherwell), med en række integrationer.

Du vil få en afgørende rolle i at arbejde med, at Bankdata fortsat udfører en god og sikker Beredskabsstyring, ved at være styrende og udførende i de mange processer, kontroller og tests, som er knyttet til området.

Du skal løfte et stort ansvar, men får også de rette beslutningskompetencer til at kunne gøre det, og vil udføre dit arbejde i samarbejde med andre i eget, mindre team.

I dette job vil du arbejde med at sikre, at vores samlede Beredskabsstyring giver det sikreste grundlag for at vi også i en krisesituation vil kunne understøtte vore Medlemsbankers behov for gode og stabil IT-services. Dette kræver god forberedelse og løbende aftestning af systemer, planer og processer, som du vil være en afgørende faktor i at sikre.

Dit team vil være procesejer, og vil løbende sikre at vores samlede Beredskabsstyring er effektivt og lever op til lovgrundlaget for at drive Finansiel virksomhed. Det daglige arbejde vil være præget af høj grad af samarbejde, både internt og mod underleverandør. Du vil derfor helt sikkert være en person, som er god til at oparbejde og vedligeholde gode relationer.

Faglige og personlige kompetencer

  • Du har en pragmatisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, men med et godt afsæt i din teoretiske viden og din arbejdsmæssige erfaring.
  • Du har et godt kendskab til ITIL processer, specielt Continuity Management, og har uden tvivl relevant erfaring fra en større IT-virksomhed med dette.
  • Ideelt set har du erfaring med arbejdet i DevOps teams og med Cloudbaserede services, og din teoretiske baggrund kan være med et afsæt fra forskellige typer af uddannelser og erfaringer indenfor større IT-installationer
  • Du tør udfordre og præge dine omgivelser, og har modet og gennemslagskraften til at udøve din faglighed, på en måde så andre kan udføre deres del af processen på effektiv vis.
  • Generelt forstår du at bidrage til fællesskabet og vægter samarbejdet højt.

 

Bankdata-pakken

Vi tilbyder en attraktiv ansættelsespakke som består af: en 36 timers arbejdsuge, 7 ugers ferie, virksomhedsbetalt pension på 11,50%, et ferietillæg på 3,5% af din årsløn, betalt overarbejde, omfattende forsikringspakke for dig og din familie, mulighed for hjemmearbejde, ekstraordinære fridage (som en del af finanssektoren), en fabelagtig frokostordning, logbuy-kort, fri adgang til Linkedin Learning, en fantastisk barselsordning, massage samt bank- og forsikringsfordele gennem vores samarbejdspartnere (og ikke mindst gratis blækpatroner). 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Business & People Development ved GML-HR Susanne Reinert på 2115 8781 eller ssr@gml-hr.dk.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen lige her!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen

08 / 2022