Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Anonym virksomhed – Projektchef – Byggeri – Sjælland


Søg stillingen

Ambitiøs profil med potentiale til at blive afdelingsdirektør

Vores kunde er et veletableret byggeselskab, som beskæftiger sig med hoved- og totalentrepriser inden for erhvervsbyggeri, detailbutikker og boligbyggeri. Selskabet tilbyder samarbejdspartnerne at håndtere alle aspekter i en byggeopgave – fra professionel sparring om byggeopgavens idé og modningsfase til tilbud og opførelse.  Virksomheden har over årene haft en fin udvikling – både i Øst- og Vestdanmark – og har opnået en stærk status i branchen, som en respekteret samarbejdspartner.

Organisationen styrkes med en erfaren projektchef, som udover projektledelse skal bidrage til den fortsatte udvikling af forretningen på Sjælland.

Jobbet

Du får ansvaret for egne sager fra opstart og frem til aflevering. En stor del af din tid skal bruges på byggepladsen sammen med dit projektteam, hvor du skal sikre at byggeriet forløber planmæssigt frem til aflevering. Du har fokus på effektiv eksekvering af projekter med styring af tid og økonomi og holder skarpt tilsyn med kvalitet og sikkerhed på byggepladsen. Udover projektledelse vil du også blive involveret i kundekontakt og tilbudsgivning.

Du skal gå foran som det gode eksempel og som en professionel, imødekommende og engageret samarbejdspartner for kunder og leverandører. Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

  • Projektledelse
  • Ledelse af projektteam
  • Projektering
  • Økonomi-, kvalitet- og tidsstyring
  • Bygherrehåndtering 
  • Netværkspleje, kunde- og leverandørkontakt og salgsarbejde

 

Arbejdsstedet er dels på kontoret i Storkøbenhavn samt på byggepladser i hovedstadsområdet og øvrige Sjælland.

Personen

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lign. gerne suppleret med uddannelse inden for projektledelse og/eller økonomi. Du har flere års erfaring med projektledelse af mellemstore byggeprojekter og har solid erfaring med totalentreprise.

Du har et solidt fagligt fundament med evnen til at dykke ned i detaljerne og udfordre kalkulationerne, hvis det er nødvendigt. Du er målrettet og ansvarsbevidst og sætter kvalitet og overholdelse af tidsplaner og budgetter højt. Du har styr på dine projekter, og din arbejdsform er struktureret, planlæggende og proaktiv.

Som person er du imødekommende, udadvendt og kontaktsøgende. Du har gode kommunikative evner og trives fint i dialogen både med interne og eksterne relationer. Du trives med at opbygge og vedligeholde kontakt til kunder og samarbejdspartnere.

Du er en god teamplayer med gode lederegenskaber, som formår at skabe fremdrift i dine projekter gennem involvering og motivation af dine medarbejdere.

Dine muligheder

Du får en vigtig rolle i en dynamisk og veldrevet entreprenørvirksomhed med sund økonomi. Du får ansvar og bliver tæt knyttet til den lokale afdelingsledelse. Organisationen er flad, og kulturen uformel og handlingsorienteret. Du får stor frihed til at træffe beslutninger og tage initiativ, og det forventes, at du udover at have styr på egne projekter også bidrager til den generelle udvikling af organisationen, processer m.v..

Virksomheden forventer vækst i de kommende år, hvilket giver dig gode muligheder for at avancere, hvis du har lyst til at tage større ansvar. Attraktiv lønpakke, der modsvarer de opstillede krav.

Ansøgning

Hvis du finder denne jobmulighed interessant, er du velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.
 

Søg stillingen

01 / 2020
Anonym virksomhed