Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Anonym virksomhed – Økonomiansvarlig


Søg stillingen

Hands-on profil til vækstorienteret fødevarevirksomhed

Spændende stilling for ambitiøs hands-on profil som skal varetage ansvaret for og være udførende på bogholderi, regnskab og controlling i vækstorienteret fødevaresvirksomhed.
 

Jobbet

Virksomheden er i gang med en ambitiøs vækstplan. I den forbindelse skal der opbygges et stærkt fundament i økonomifunktionen, således der er styr på driften af de basale funktioner. Økonomifunktionen skal løftes fra regnskabs aflæggelse til at kunne understøtte den strategiske udvikling bl.a. med fokus på  business controlling. Stillingen indebærer ansvaret for økonomifunktionen, hvor du som udgangspunkt bestrider alle funktioner. En del opgaver er automatiseret og du skal fortsætte arbejdet med at optimere processer så der frigøres tid til analyser og fordybelse som kan understøtte ledelsen og den øvrige organisation. 

Du får en afvekslende og ansvarsfuld stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer inden for økonomi og regnskab. Du får reference til virksomhedens Adm. direktør og kommer til at arbejde tæt sammen med øvrige ledende medarbejdere og andre kollegaer. Du får en række faste driftsopgaver samt løbende ad hoc opgaver og analyser. Du får bl.a. ansvaret for: 

 • Controlling af forretningsdata og kvalitetssikring af data  
 • Udarbejdelse af prognoser for forretningen  
 • Optimering af regnskabsprocesser og forretningsgange samt bidrage til effektivisering af interne processor, forretningsgange, instrukser og kontroller  
 • Opfølgning på produktionsdata  
 • Planlægning og udarbejdelse af løbende rapportering  
 • Deltage aktivt i implementering af Navision.  
 • Bogholderi 
 • Udarbejdelse af regnskab 
 • Udarbejdelse af budgetter  

 

Stillingen forventes at udvikle sig i takt med den fortsatte vækst, og du skal være indstillet på løbende påtage dig et større ansvar.   

 

Personen

Du har et solidt fagligt fundament med nogle års hands-on erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med bogholderi, regnskab og controlling, gerne i en produktionsvirksomhed. En baggrund fra revision er også relevant. Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for økonomi/regnskab f.eks. Cand.merc., HD-R eller lignende.  

Du er kendetegnet ved et stort engagement og en faglig stolthed, hvor du sætter en ære i at have styr på dit ansvarsområde. Du har lyst til at tage ansvar og udvikle dig selv i takt med virksomhedens behov og arbejdsopgaver. Du arbejder selvstændigt og har en positiv indstilling, er fleksibel, hjælpsom og team-orienteret. Derudover passer følgende på dig:  

 • analytisk stærk med evnen til at håndtere store datamængder og komplekse opgaver.  
 • proaktiv og struktureret arbejdsform. 
 • kontaktsøgende og dygtig til at kommunikere og formidle dit stofområde.  

 

Det er vigtigt, at du har gode IT-kundskaber og er superbruger af Excel. Vi ser gerne, at du er rutineret bruger af Navision. Har du været med til implementering/opdatering af ERP vil det være en fordel.  Du kan kommunikere på Engelsk både i skrift og tale. Tysk vil være en fordel. 

 

Dine muligheder

Du bliver en del af en visionær og udviklingsorienteret virksomhed, med stærk ledelse og en erfaren ejerkreds. Du vil få et stort ansvar og komme tæt på ledelsen og den adm. direktør. Virksomheden har et godt brand og stærkt produktsortiment. Kulturen er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på at skabe innovative produkter af høj kvalitet.   

Grundet den markante udvikling er der rig mulighed for at præge indhold og form i stillingen. Beslutningsvejene er korte og du bliver en del af et motiveret team med en positiv og uformel omgangstone som har fokus på udvikling og optimering. 
  
Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold og en lønpakke der modsvarer de opstillede krav.  

 

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte partner i GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon +4520744492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. 

 

Vores kunde er en mellemstor fødevarevirksomhed med et stærkt brand inden for deres niche. Produkterne sælges i Danmark og på en række europæiske markeder. Virksomheden har et solidt fundament og er i fuld gang med eksekvering af ambitiøs vækstplan som bl.a. indebærer videreudvikling af stærkt produktsortiment samt øget fokus på eksport. Virksomheden er beliggende i Sydøstjylland.
 

Søg stillingen

03 / 2020
Anonym virksomhed