Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Anonym virksomhed – Key Account Manager, Nordiske marked


Søg stillingen

Vores kunde er en handelsvirksomhed med salg af non-food produkter til detailhandel. Til en nyoprettet stilling søger vi en ambitiøs og resultatorienteret Key Account Manager til fortsat at vækste salget på det Nordiske marked. Vores kunde har allerede et mangeårigt veletableret samarbejde med mange detailhandelskæder i Norden. Samtidig er der ganske mange uudnyttede muligheder i den Nordiske detailhandel, særlig i Sverige og Norge.

Jobbet

Det bliver din opgave at drive new business i den Nordiske detailhandel med særlig fokus på Sverige og Norge. Samtidig vil du varetage salget til udvalgte eksisterende kunder i Danmark, Sverige og Norge, hvor det forventes, at du kan udbygge samarbejdet med disse og herigennem øge omsætningen og indtjeningen. Det er afgørende, at du kan etablere værdiskabende relationer til kategori organisationerne på kædekontorerne bl.a. igennem udvikling af stærke løsninger, effektiv eksekvering og fremragende kundeservice.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Sikre en konstant profitabel vækst på eksisterende kunder
 • I samarbejde med eksisterende kunder og virksomhedens marketing team udarbejde salgseffektive løsninger og koncepter til kunderne
 • Opdyrke og eksekvere på new business mulighederne i Norden
 • Udvikle og vedligeholde strategiske forretningsrelationer med store kunder og herigennem blive kategoriens foretrukne leverandør
 • Udarbejde tilbud, kampagner, salgsaktiviteter og andre salgsfremmende tiltag
 • Kontraktforhandlinger
 • Opfølgning på kunder
 • Analyse af butikker, sortiment og trends i kategorien, samt opbygge indgående kendskab til konkurrenterne på markedet

 

Med reference til Sales Director Nordic/International vil du få domicil i Storkøbenhavn, og du skal forvente en del rejsedage i Norden.

Personen

Du har en solid baggrund fra et tilsvarende job som Key Account Manager på det Nordiske marked. Alternativt har du en baggrund som non-food kategorichef fra en detailhandelskæde. Under alle omstændigheder skal du have en udpræget forretningsforståelse og kende de dynamikker, der gør sig gældende i Nordisk detailhandel.

I øvrigt kan man sige om dig at:

 • Du er en stærk forhandler
 • Du besidder et højt drive og du er drevet af at skabe resultater
 • Du er stærk i at skabe og opbygge relationer
 • Du kan arbejde på strategisk niveau med kunderne, og du er kreativ i dine løsningsforslag, der gavner kundernes salg i kategorien
 • Du er analytisk, og du evner værdiskabende planlægning og prioritering

Dine muligheder

Stillingen er nyoprettet, og du sætter selv dit præg på stillingens indhold. Du bliver målt på de resultater du skaber og vejen dertil skaber du i høj grad selv. Virksomheden har eksisteret i mere end 25 år, og er et velrenomeret varemærke i branchen. Selvom du kommer til at arbejde meget selvstændigt vil du have et inspirerende samarbejde med virksomhedens øvrige organisation, herunder kundeservice, logistik og marketing.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

 

Søg stillingen

05 / 2020
Anonym virksomhed