Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Anonym virksomhed – Key Account Manager – Køling og Teknisk salg


Søg stillingen

Salg til retail og forhandlere 

Vores kunde har i dag en stærk position på det danske marked for køling og service til den danske detailsektor. Virksomheden har et bredt udvalg af løsninger til opbevaring og display af friske og frosne produkter designet til detailhandlere. En del af sortimentet udgøres af Plug-In produkterne som er mindre/mellemstore og fleksible kølekabinetter til simpel installation eller til koncept indbygning. 

Der søges nu en Key Account Manager til at udvikle området for Plug-In produkter. Markedet rummer et stort potentiale og virksomheden har et stærkt sortiment på området. 

Jobbet

Du får med reference til direktøren ansvaret for salget af virksomhedens Plug-in program til retailer’s og forhandlere i Danmark. Du skal løbende arbejde på at udvikle distributions- og salgskanaler. Du skal endvidere forestå udvikling af kommercielt- og teknisk salgsmateriale og tilsikre vidensdeling internt såvel som i distributionsleddet. 

Du får en afvekslende hverdag ude ved kunderne og på kontoret, hvor dine opgaver bl.a. bliver:

  • Salg og kundekontakt
  • Initiere og udbygge relationer til kunderne
  • Kommunikation med direktører, indkøbschefer, tekniske chefer, virksomhedsejere (SMV)
  • Prissætning i salgs- og distributionsleddet
  • Kontraktforhandlinger.

 

Det vil desuden være vigtigt, at du holder dig orienteret om udviklingen på området og følger med i retail-kædernes tiltag. 

Der er ikke ledelsesansvar i stillingen.

Personen

Vi søger en stærk kommerciel profil som har erfaring med teknisk salg. Baggrund inden for køleteknik vil være en fordel, men anden teknisk baggrund er også relevant. Det er vigtigt, at du har både teknisk og kommerciel forståelse.

Du har en veludviklet markedsforståelse og en god evne til at prioritere din indsats og derigennem skabe forretning.

Du kommunikerer effektivt internt og eksternt og på tværs af funktionsområder. Du har erfaring fra større internationale organisationer og du behersker engelsk på et godt niveau i både skrift og tale. 

Du arbejder selvstændigt, struktureret, planlæggende og har styr på detaljer. Du evner at få ting gennemført ved at rette mix af fastholdenhed og fleksibilitet.

Som person er du ambitiøs, proaktiv, robust og vedholdende. Du er tillidsvækkende og kommunikativt stærk med en god evne til at bygge længerevarende forretningsmæssige relationer. Du har gode formidlingsevner og kan begå dig i forhold til beslutningstagere på øverste niveau.

Bopæl i fornuftig afstand fra Hovedstadsområdet.

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en spændende organisation, hvor du kan bringe dine kommercielle kvaliteter i spil. Du bliver en del af en international koncern med et meget stærkt produktsortiment. Du får en selvstændig rolle, hvor du kan være med til at præge udviklingen og selv tilrettelægge din hverdag. Baglandet er kompetent med fagligt stærke og engagerede kollegaer. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Vores kunde er markedsledende leverandør i Danmark indenfor køleudstyr og service til den danske detailsektor. Virksomheden er en del af en stor international industrikoncern.

Søg stillingen

10 / 2020
Anonym virksomhed