Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Anonym virksomhed – Area Sales Manager – Asien


Søg stillingen

Til markedsledende virksomhed i vækst, søger vi en stærk Area Sales Manager. Virksomheden arbejder med produkter til reparation af metaldele i den maritime sektor samt off-shore industrien. Du får til opgave at vedligeholde og udvikle eksisterende samt sikre nye markeder primært i Asien. Virksomheden er beliggende på Fyn og i kørselsafstand fra Trekantsområdet.
 
Jobbet 
Med reference til virksomhedens Salgschef/CEO bliver du som Area Sales Manager ansvarlig for de eksisterende markeder i henholdsvis Singapore og Sydkorea. Derudover skal du være med til start af ny distributør i Hong Kong og Kina samt i samarbejde med distributøren i Singapore igangsætte aktiviteter i bl.a. Indonesien. Du bliver målt på den fortsatte udvikling på de eksisterende markeder samt udvælgelsen af nye lande og distributører. Det er essentielt for din succes i stillingen, at disse igangsættes korrekt. 
  
Dine primære arbejdsopgaver bliver:  
 • Udvælgelse af distributører samt udvikling af marked og distributør. 
 • Udvikling af distributører gennem træning (teknisk og kommercielt) samt besøg med distributører hos udvalgte kunder. 
 • Skabe og konsolidere årlige markedshandlingsplaner sammen med distributører (det kommende års aktiviteter samt forventede budget sammen med opfølgning på og eventuel justering af den løbende 5 års visions plan). 
 • Deltagelse i udvalgte messer og seminarer med distributører. 
 • Løbende salgsopfølgning med distributører.
Der skal forventes 70-80 rejsedage, hvor rejserne typisk vil være af 1-2 ugers varighed.
 
Personen 
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være inden for eksport eller en teknisk uddannelse som maskinmester el.lign., men er ikke afgørende. Til gengæld har du erfaring med eksportsalg og tekniske løsninger, som ikke blot angår produkter, og det er desuden afgørende, at du har erfaring med værdisalg. Nøgleordene for den rette kandidat vil være solid B-t-B erfaring samt en stærk og involverende tilgang til relationer.  
 
I øvrigt kan man sige om dig, at: 
 • Du har en god evne til at skabe og udbygge relationer til nøglepersoner hos distributører og deres kunder. 
 • Du træffer de rette forretningsmæssige dispositioner med den rette økonomi og inden for de aftale rammer. 
 • Du er i stand til at vurdere egne evner, herunder hvornår der er behov for ”2. opinion”. 
 • Du er en praktiker, der forstår at omsætte strategi til handling. 
 • Du er præsentabel og kan begå dig uanset, om det er på et værkstedsgulv eller et direktionskontor. 
 • Du evner at forestå egen rejseplanlægning på en effektiv måde i forhold til rejsetid og omkostninger. 
 • Du taler og skriver desuden korrekt engelsk. 
 
Ansøgning 
Virksomheden samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 24258808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.
 
Virksomheden opererer internationalt inden for den maritime sektor, hvor der udvikles og produceres produkter til reparationer af metaldele. Virksomheden tilbyder højkvalitetsprodukter inden for opbygning, beskyttelse og forlængelse af levetiden af metaldele, hvor der tilbydes løsninger til både nødreparationer og midlertidige reparationer.  
 

Søg stillingen

02 / 2018
Anonym virksomhed