Anonym virksomhed – Account Manager


Søg stillingen

Er du nysgerrig overfor nye muligheder, og søger du en udfordring, hvor der er mulighed for at sætte dit præg på, hvilken retning salget skal bevæge sig?
 

Så søger vi en Account Manager til en anonym virksomhed beliggende på Fyn, der gerne vil styrke sin position i markedet yderligere. Dette kommer til at ske gennem en ny forretningsplan, hvor nøgleordet er vækst – derfor søger vi DIG.

Hvad kommer hverdagen til at bringe? 

Din nye hverdag kommer til at blive alsidig, hvor du, udover opsøgende salg til nye kunder og markeder, også kommer til at skulle opbygge og udvikle relationer til dine kunder – herunder sørge for at agenter og distributører er klædt godt på gennem produkt- og salgstræning. 

Som led i at opretholde de gode relationer, vil der være rejseaktivitet på 50-60 dage i hele Norden med primær destination i Sverige.  
 

Dine arbejdsopgaver vil yderligere indebære at:

  • Øge omsætningen til eksisterende kunder med primær fokus på brandet produkter
  • Udvikle Go-to-Market strategier i samarbejde med Head of Sales & Marketing
  • Planlægge marketingaktiviteter i samarbejde med kunder
  • Udvikle relationer til eksisterende og nye kunder

 

Har du disse kompetencer? 

Som person er du en teamplayer, som med dit drive og din vindermentalitet er med til at skabe stærke salgsresultater for forretningen.
Du har en kommerciel forståelse, hvor du er i stand til at se, hvordan produkterne fra virksomheden kan indgå i nye brancher og være med til at skabe værdi ude hos kunderne.

Du kommer gerne med:

  • Salgserfaring fra internationalt salg og salg til distributører og agenter
  • Kort videregående uddannelse eller anden relevant kommerciel uddannelse
  • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau – både skrift og tale 

 

Lyder det som din næste udfordring?

Så hører vi meget gerne fra dig, og du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Kristian Storm Aagaard på telefon 2052 6695 for at høre mere. 
Enhver henvendelse behandles fortroligt. Send din ansøgning og dit CV via ‘Søg Stillingen’. Der afholdes løbende samtaler og ansættes, når rette kandidat er fundet.

Søg stillingen

11 / 2023