Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

ALDI – Mærkevarechef


Søg stillingen

ALDI har med en stor 3-cifret millioninvestering sat massivt ind for at styrke sin markedsposition i Danmark. Et vigtigt element i “det nye ALDI” er udvikling af sortimentet, så det matcher den danske forbrugers ønsker. Det indebærer bl.a., at der satses på mærkevarer, økologi, gourmet og friskbagt brød i samspil med ALDI’s øvrige Private Label produkter. De første tiltag på mærkevare sortimentet er allerede implementeret, og har vist den ønskede effekt.

 
For at intensivere fokus på udvikling af mærkevare sortimentet søger vi nu til en nyoprettet stilling en Mærkevarechef, der vil få ansvaret for at udvikle og tilpasse ALDI’s mærkevare sortiment.

Jobbet

Med ansvaret for flere mærkevare kategorier bliver det din opgave at tilbyde kunderne i ALDI Danmarks ca. 200 butikker et aktuelt og spændende mærkevare sortiment.
 
Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:   
 • Udvikling og vedligeholdelse af mærkevare sortimentet på flere kategorier   
 • Udvikling og vedligeholdelse af mærkevare leverandørporteføljen   
 • Leverandørforhandlinger   
 • Daglig opfølgning på nøgletal   
 • Tæt samarbejde med Marketingafdelingen om styring af markedsførte varer   
 • Løbende at holde dig orienteret om markedet, herunder konkurrenter og prisbevægelser
 • Ledelse af to medarbejdere
 
Du vil referere til Vicedirektør Centralindkøb, og du vil have domicil i Albertslund.   
 

Personen

Vi søger en dygtig købmand med næse for at gøre den gode forretning og med fingeren på pulsen hvad angår danskernes foretrukne mærkevarer. Det er afgørende for succes i jobbet, at du har erfaring med mærkevarer – enten som indkøber/Category Manager fra dagligvarebranchen eller som KAM i mærkevare branchen.

 
Derudover kan man sige om dig at:
 • Du er beslutningsdygtig og træffer beslutninger på baggrund af facts, og du har en systematisk tilgang til sortimentsudvikling.
 • Du er en god forhandler, og du er kreativ i din forhandlingsstil med henblik på at få skruet den bedst mulige aftale sammen, oftest bestående af flere forskellige parametre
 • Du har en god personlig gennemslagskraft, og du er god til at opbygge relationer til samarbejdspartnere og kolleger
 • Du behersker engelsk på forhandlingsniveau
 • Du behersker allerede tysk, eller du er indstillet på, at du igennem et træningsforløb bliver bragt på samtaleniveau

Dine muligheder

Ambitionsniveauet er højt og perspektiverne er mange. ALDI har truffet en strategisk beslutning om at revitalisere ALDI brandet i Danmark, hvilket indebærer en omfattende modernisering af butiksnettet og sortimentet. Stillingen er nyoprettet, og du får i høj grad mulighed for at præge ALDI’s fortsatte sortimentsudvikling på mærkevare området. Der er tale om en strategisk vigtig position med masser af muligheder for at du kan udvikle dig personligt såvel som fagligt.

Ansøgning

ALDI samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Vores kunde ALDI Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der ca. 200 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.ALDI Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland. I Tyskland er ALDI nummer 1 i discount.

Søg stillingen

04 / 2018
ALDI