AFA JCDecaux – Field Service Manager – Outdoor reklame


Søg stillingen


Spændende lederjob – effektivt og dynamisk miljø 

AFA JCDecaux er Danmarks største udbyder af outdoorudstyr til markedsføring. Virksomheden samarbejder med en række af landets største kommuner, detailkæder og trafikselskaber omkring opsætning af bl.a. digitale skærme, buslæskærme og railboards, der bruges til eksponering af reklamer. Forretningen er i stærk vækst og har de seneste år udvidet markant.

Vi søger en erfaren leder til virksomhedens Field Service Team, hvor arbejdet er organiseret effektivt med stor fokus på arbejdsmiljø, bæredygtighed og udnyttelse af den bedste teknologi. 

Jobbet

Med reference til den tekniske direktør får du ansvaret for et stærkt Field Service Team bestående af 2 supervisors og 38 sanitører, som tager sig af opsætning af reklamer/plakater, renholdelse af det opstillede byrumsudstyr, hærværksrapportering og mindre vedligeholdelsesopgaver.

Du får en alsidig rolle, hvor der er et stort fokus på opretholdelse af høj effektivitet i driften. Der er den seneste tid blevet implementeret nye processer, så der forestår også en væsentlig opgave i at sikre forankring i organisationen samt sikre medarbejdernes trivsel og motivation.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • Overordnet planlægning af aktiviteterne.
  • Sikre at der leveres i henhold til kontrakterne.
  • Ledelse og udvikling af organisationen, herunder synlighed i felten.
  • Optimering af distrikter (territorier)/ruteplanlægning.
  • Sikre høj motivation i organisationen og at sanitørerne tager ejerskab over deres distrikt.
  • Budgetansvar og opfølgning.
  • Indkøb af forbrugsartikler.
  • Disponering af vognpark og udstyr for afdelingen.
  • Du bliver en del af niveau 2 ledergruppen.

Du får en travl og afvekslende hverdag, hvor du kan bruge alle dine ledelsesmæssige kompetencer. 

Personen

Vi søger en stærk lederprofil med erfaring fra servicevirksomhed, rengøring, distribution eller tilsvarende, hvor du har haft ledelse af medarbejder, der udfører opgaver på flere forskellige lokationer.

Du har gode administrative færdigheder og er fortrolig med KPI’er, budgetter og økonomiopfølgning. Du har en god forretningsforståelse og trives med at arbejde i en stærkt konceptstyret virksomhed.

Du er ambitiøs og sætter en ære i at levere på et højt niveau. Du har gode lederegenskaber, hvor du besidder evnen til at praktisere synlig og nærværende ledelse i en geografisk spredt organisation. Du er samarbejdsorienteret med blik for samspillet med den øvrige del af organisationen.

Du går forrest som det gode eksempel, og trives med at stille krav og følge op.

Desuden kan man sige om dig, at du har et godt overblik, er proaktiv og arbejder struktureret med evnen til at skabe fremdrift i dine opgaver. 

Dine muligheder

Du får et spændende lederjob, hvor der er mulighed for at gøre en forskel og bidrage til den fortsatte udvikling. Du får mulighed for at bringe dine ledelsesmæssige færdigheder og evnen til at gennemføre forandringer i spil og dermed påvirke både forretningen og mennesker.

Du kommer til at arbejde i en international koncern med betydeligt fokus på innovation, medarbejderudvikling og en ambition om at være branchens førende virksomhed.

Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår. 

Ansøgning

AFA JCDecaux samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

AFA JCDecaux er markedsleder på outdoormarkedet i Danmark og er en del af den verdensomspændende franske koncern JCDecaux, som er verdens største udbyder af outdoorreklamer med en samlet medarbejderstab på 10.000 medarbejdere i mere end 80 lande.

I Danmark samarbejder AFA JCDecaux med 27 af landets største kommuner, Coop, DSB, Banedanmark og Metro Service. I Danmark beskæftiger AFA JCDecaux i dag ca. 105 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Se mere på: www.afajcdecaux.dk og www.jcdecaux.com.

Søg stillingen

08 / 2022