AFA JCDecaux – Concessions & Relations Manager


Søg stillingen


Udvikling af samarbejdet med Concessionshaverne – Jylland/Fyn 

AFA JCDecaux er Danmarks største udbyder af reklamefinansieret byrumsudstyr. Virksomheden har langvarige kontrakter med en række af landets kommuner, detailkæder og trafikselskaber omkring opsætning og drift af bl.a. digitale skærme, buslæskærme og railboards, der bruges til eksponering af reklamer.

Se mere om, hvad AFA JCDecaux laver her, eller besøg hjemmesiden https://www.afajcd.dk/da

Outdoorannoncering er et område i vækst og præget af en markant teknologisk udvikling, hvor AFA JCDecaux har taget førertrøjen i den digitale transformation.

Branchen er i forandring, og kunderne er blevet større og mere professionelle i deres indkøb. AFA JCDecaux ønsker at være på forkant med udviklingen og styrker derfor organisationen med en Concessions & Relations Manager til Jylland/Fyn. Denne skal være med til at sikre en kontinuerlig udvikling af samarbejdet med Concessionshaverne og styrke relationen med disse. 

Trives du i en dynamisk virksomhed, og motiveres du af at arbejde med udvikling af langvarige kontrakter, kunne du være den rette til jobbet!

Jobbet

Du bliver en del af virksomhedens Concessions & Relations Team, som har ansvaret for relationen til Concessionshaverne og udviklingen af dette samarbejde. Din indsats skal koncentreres omkring ansvaret for relationen til eksisterende og fremtidige Concessionshaverne i Jylland og Fyn.

Du får en central rolle med god mulighed for at præge udviklingen og gøre en forskel. Hverdagen bliver afvekslende, hvor du kan bringe din faglige erfaring og dine menneskelige egenskaber i spil.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • Sikre et stærkt samarbejde med Concessionshavere via løbende statusmøder
  • Identificere udviklingspotentiale i samarbejdet og drive dialogen herom
  • Udvikle relationer til potentielle offentlige og private Concessionshavere
  • Fast projektdeltager i udbudsprocesser

Arbejdsstedet vil være på kontoret i Aarhus, men virksomheden er fleksibel, og der er god mulighed for at arbejde fra hjemmekontor. 

Personen

Din praktiske baggrund vil blive vægtet højest. Men vi ser gerne, at den praktiske erfaring er understøttet af en videregående uddannelse f.eks. med en kommerciel vinkel.

Du er en relations stærk profil med minimum 2-5 års erfaring fra lignende rolle. Her har du måske arbejdet med contract management, udbud og projektledelse overfor offentlige og store private kunder. Det er vigtigt, at du både har erfaring med indgåelse af kontrakter samt styrkelsen af det efterfølgende samarbejde i længerevarende kontraktforløb. 

Det er vigtigt, at du er god til opbygning og vedligeholdelse af et stærkt professionelt netværk ved kunder og samarbejdspartnere, ligesom du skal være opmærksom på vigtigheden af stakeholder management. Du trives med den opsøgende del og kan begå dig på alle niveauer.

Du har en positiv og konstruktiv tilgang til dine opgaver. Du er dygtig til at kommunikere klart og tydeligt på skrift og i tale. Du er samarbejdsorienteret med blik for samspillet med den øvrige del af organisationen og eksterne samarbejdspartnere.  

Du formår at bruge dine gode relationelle evner og kommercielle forståelse til at skabe brugbare og effektive løsninger. Du er ambitiøs og sætter en ære i at levere på et højt niveau. Du er proaktiv og arbejder systematisk og struktureret med evnen til at skabe fremdrift i dine opgaver. Du arbejder med grundighed og har tålmodigheden til at sætte dig ind i omfattende kontrakter. 

Dine muligheder

Du får et spændende og afvekslende job, hvor du med din erfaring og opgavetilgang kan gøre en forskel og bidrage til at videreudvikle samarbejdet med nuværende og fremtidige Concessionshavere og den fortsatte udvikling af forretningen.

Du kommer til at arbejde i en organisation med betydeligt fokus på innovation, medarbejderudvikling og en ambition om at være branchens førende virksomhed.

Virksomheden har stærke værdier, hvor især kvalitet og troværdighed gennemsyrer virksomhedskulturen og ledelsesstilen.

Du får ansvar og bliver udfordret på en udviklende måde. Du vil opleve stor frihed i dagligdagen, hvor du samarbejder med motiverede og hjælpsomme kollegaer i et positivt og team-orienteret arbejdsmiljø.

Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår. 

Ansøgning

AFA JCDecaux samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

 

AFA JCDecaux er markedsleder på outdoormarkedet i Danmark og er en del af den verdensomspændende franske koncern JCDecaux, som er verdens største udbyder af outdoorreklamer med en samlet medarbejderstab på 10.000 medarbejdere i mere end 80 lande.

I Danmark samarbejder AFA JCDecaux med 28 af landets største kommuner, Coop, DSB, Banedanmark og større shoppingcentre. I Danmark beskæftiger AFA JCDecaux i dag mere end 100 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Se mere på: https://www.afajcd.dk/da

Søg stillingen

03 / 2023