Actoom – Sales Executive med højt drive


Søg stillingen

Vi søger en ambitiøs og resultatorienteret Sales Executive til at vækste salget på det danske marked. Actoom er som autoriseret SugarCRM forhandler allerede til stede på det danske marked, men du vil med din indsats øge salget gennem målrettede salgsindsatser. Du bliver en del af en mindre lokal start-up organisation, som allerede har en god håndfuld medarbejdere, som står til rådighed for sparring og udveksling af gode ideer. 

SugarCRM er kendt på verdensplan og bruges af over 1,5 millioner virksomheder verden over. Actoom ønsker en større synlighed på det danske marked og søger derfor en Sales Executive.

Hvis du har kendskab til B2B salg indenfor software løsninger og er klar til at udvikle og åbne salget til nye kunder gennem hele salgscyklusen er dette job måske noget for dig.  
 

Jobbet

Gennem selvstændige salgsindsatser bliver det din opgave at varetage salget til nye kunder i Danmark. Det forventes, at du kan opbygge egen kundeportefølje og kan etablere værdiskabende relationer til kunderne igennem udvikling af stærke løsninger, effektiv eksekvering og fremragende kundeservice, ligesom du formår at lukke ordren. Du evner at sætte dig ind i kundens forretningsflow, således du kan præsentere dem for rette løsning på en simpel måde.

Derudover forventer vi, at du…

 • Kan udarbejde salgseffektive løsninger og koncepter 
 • Besidder god allround forståelse for software og gerne CRM løsninger
 • Står for kontraktforhandlinger med nye kunder
 • Er relationsskabende med fokus på at gøre det ”let” at være kunde.  
 • Er ansvarlig for opfølgning og vedligeholdelse af kundeporteføljen

Stillingen er med reference til virksomhedens CEO og Actoom har hovedsæde i Århus.
 

Personen

Du har allerede 1-3 års erfaring som Sales Executive. Du har en stærk salgsprofil og en udpræget forretningsforståelse, og du kender de dynamikker, der gør sig gældende i salgsprocesserne. 

Du forstår vigtigheden af at skabe langsigtede og tætte kunderelationer, og du arbejder kontinuerligt på at optimere samarbejdet med dine kunder. 

I øvrigt kan man sige om dig, at:

 • Du besidder et højt drive, og du er drevet af at skabe resultater
 • Du er stærk i at skabe og opbygge relationer
 • Du skaber tryghed hos kunden ved at kombinere faglig viden med en simpel formidling
 • Du er analytisk, og du evner værdiskabende planlægning og prioritering
   

Dine muligheder

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed med en ambitiøs vækstagenda. Du får vide rammer til at udfolde og videreudvikle dine kommercielle kompetencer. Der er højt til loftet og plads til at fejre succeserne, og det forventes, at du bidrager til den fortsatte udvikling. Du får engagerede og kompetente kollegaer, og du kommer til at arbejde i et inspirerende, fleksibelt og uformelt miljø.

Løn forhandles efter kvalifikationer. Der hører firmabil med til stillingen.
 

Ansøgning

Actoom samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon 24948800 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Actoom er autoriseret SugarCRM partner. SugarCRM tilbyder det mest innovative, fleksible og overkommelige CRM system på markedet og leverer den bedste allround værdi af enhver CRM. Mere end 1,5 millioner virksomheder i 120 lande bruger SugarCRM. SugarCRM er tilgængelig i tre forskellige udgaver, som betyder at virksomhederne kan få en CRM løsning, som er tilpasses netop deres behov.

Søg stillingen

11 / 2022