Abena – HR Manager


Søg stillingen


Internationalt miljø – Strategisk udvikling – Hands-on involvering

ABENA er en succesfuld global virksomhed, som gennem årene har opbygget en meget stærk forretning baseret på det gode købmandskab, innovation og stærke værdier. Udviklingen har de seneste år været markant og der er fokus på fortsat udvikling og vækst.

Som en vigtig del af strategien styrkes HR for at understøtte den fortsatte organisatoriske udvikling. Vi søger en erfaren HR Manager, som skal stå i spidsen for at gennemføre den strategiske udvikling af HR og samtidig tage aktivt del i de daglige HR-driftsopgaver. 

Jobbet

Med reference til CEO får du det overordnede globale ansvar for HR, hvor hovedopgaven bliver at udvikle og eksekvere en HR-strategi for ABENA globalt. Du skal præge udviklingen af den fremtidige HR-organisation lokalt og globalt og dermed sikre, at koncernens HR løftes til næste niveau.

Du indgår i ABENAs ledergruppe og som HR Manager bliver du en væsentlig aktør i den fortsatte udvikling af koncernen.

Du bliver overordnet ansvarlig for at udvikle og drive nuværende og fremtidige HR-aktiviteter, processer og politikker på både strategisk og operationelt niveau. En væsentlig opgave bliver i samarbejde med HR Partner at udarbejde og implementere en strategi og proces for kompetenceudvikling, udvikling af relevante lederprogrammer og øvrige lærings- og kursusforløb i ABENA Academy både lokalt og globalt.

Arbejdssted på hovedkontoret i Aabenraa. Der må påregnes nogen rejseaktivitet primært til ABENAs datterselskaber. 

Derudover bliver dine opgaver bl.a.:

  • Ledelse af HQ HR samt fagligt ansvar for HR i datterselskaberne.
  • Sikre HR’s tilgængelighed bredt i organisationen og at HR understøtter forretningen med kompetent sparring og gode værktøjer.
  • Præge udviklingen af den fremtidige HR organisation/funktion lokalt og globalt.
  • Kompetent og betroet sparringspartner for direktører og ledere i både udviklings- og personalemæssige forhold.
  • Supportere direktører og ledere i rekrutteringsprocessen.
  • Udarbejdelse af strategi for Employer Branding.
  • Håndtering af personalesager, herunder juridisk sparring.
  • Sikre tæt samarbejde med de øvrige dele af forretningen, samt eksterne samarbejdspartnere og leverandører.
  • Agere kulturambassadør der understøtter ABENAs værdier og kultur både lokalt og globalt. 

Personen

Du kommer med en relevant videregående uddannelse med fokus på HR/ledelse. Du har betydelig HR-erfaring fra større internationale virksomheder, hvor du har stået for succesfuld udvikling og implementering af HR-strategier som har givet forretningsmæssig værdi.

Det er vigtigt, at du har erfaring med at drive ledelses- og kompetenceudvikling, ligesom erfaring i arbejdet med kultur og værdier og i at lede forandringsprocesser vil blive vægtet højt.

Vi søger en inspirerende leder med udpræget forståelse for hvordan HR understøtter forretningen. Du skal have lyst til at arbejde på både strategisk og operationelt niveau, hvor du er eksekveringsstærk og motiveret af også selv at være hands-on. Det er vigtigt, at du har evnen til at få ting til at ske.

Du har stærke samarbejds- og stakeholder managementkompetencer og er i stand til at opbygge relationer og interagere på tværs i en stor global organisation. Du trives i rollen som betroet sparringspartner for direktører og ledere med en sikker fremtræden, som giver dig tillid, troværdighed og respekt.

Du er en inspirerende og inkluderende leder med evnen til at udvikle organisationen. Du har et højt energiniveau, og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer. 

Dine muligheder

Du får en betroet rolle og ansvaret for at præge HR i et ambitiøst internationalt miljø. Du får en spændende og udfordrende hverdag, hvor du kan bruge din faglighed og dine ledelsesmæssige erfaringer. Du får en inspirerende chef, som vil udfordre dig, give plads og bakke dig op når det er nødvendigt. 

ABENA er en god arbejdsplads, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme din hverdag gennem engagement og faglig viden. Virksomheden er ambitiøs og miljøet er professionelt og uhøjtideligt med fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. 

Ansøgning

Abena samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

 

Abena er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Virksomheden beskæftiger ca. 1.800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 85 lande. Kunderne er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder samt hotel-, restaurant- og cateringbranchen. 

Virksomheden producerer og sælger kvalitetsprodukter, der produceres på egne fabrikker eller sources fra producenter med specialviden. Produkter der hver dag gør en stor, positiv forskel for mennesker over hele verden. 

Se mere på www.abena.com

Søg stillingen

10 / 2021