Abena – Global Retail Manager


Søg stillingen

Udvikling af retail salgskanaler

Abena har et stort sortiment af egenproducerede og outsourcede produkter, som afsættes til tre hovedsegmenter – Healthcare, Industri og Retail. 

Abena ønsker at vækste salget af egne brandede produkter i retail, fysiske butikker samt egen og 3. parts e-Com. For at drive denne udvikling på tværs af koncernens datterselskaber, oprettes en ny stilling som Global Retail Manager. 

Jobbet

Med reference til CEO skal du sikre udvikling i salget af Abena produkter til retail i de enkelte lande. Du skal, i tæt samarbejde med den lokale ledelse, drive processen med identificering af potentialet, samt udarbejdelse og implementering af strategien på de enkelte markeder. 

Du får en række spændende opgaver særligt omkring salg, marketing og sortimentssammensætning. Det inkluderer bl.a.:

  • Koordinering af aktiviteterne mellem selskaberne. 
  • Udvikle og vedligeholde prisstrategien, herunder prisovervågning og prisdannelse på markedet.
  • Udvikle salgsstrategi for de enkelte brands.
  • Særligt fokus på online salg med fokus på produkter og priser.
  • Specifik strategi for Amazon.
  • Deltage aktivt i udviklingen af sortiment i samarbejde med product managers og sourcing managers.
  • Tæt samarbejde med marketing, bl.a. med input til Abenas retail online.
  • Opfølgning på produkternes bevægelser i de digitale systemer fra grossister, bl.a. med kontrol af prisniveauer.
  • Prioriteret fokus på Abenas mål omkring sustainability. 

Det er vigtigt, at du i dit daglige arbejde prioriterer et højt informationsniveau til dine stakeholders. 

Personen

Du har en relevant videregående kommerciel uddannelse kombineret med flere års erfaring med salg til internationale retail kæder. Erfaring med e-Com og gerne salg til Amazon vil være en fordel. 

Du er resultatorienteret og initiativrig med et veludviklet kommercielt mindset. Du arbejder struktureret og formår at skabe fremdrift i dine opgaver.

Du er kommunikativt stærk og kan begå dig på alle niveauer og i forskellige kulturer. Dine samarbejdsevner er gode og du er vant til at håndtere en række stakeholders. 

Du er flydende i engelsk i skrift og tale. 

Dine muligheder

Du får en spændende og udfordrende hverdag i en international organisation, hvor du, sammen med engagerede og kompetente kollegaer, kommer til at spille en central rolle i den videre udvikling af Abenas retail salg.  

ABENA er en god arbejdsplads, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme din hverdag gennem engagement og faglig viden. Virksomheden er ambitiøs, miljøet er professionelt og uhøjtideligt med fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. 

Ansøgning

Abena samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Om virksomheden

ABENA er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. ABENA er totalleverandør af healthcare-løsninger med mere end 36.000 varenumre. Koncernen har egne salgsselskaber i 12 lande, men produkterne markedsføres og sælges i over 90 lande verden over. Koncernen beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere verden over. Læs mere på abena.com

Søg stillingen

05 / 2021