Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

55NORD.DK – Direktør E-handel


Søg stillingen

Kan du sætte kursen og udvikle 55° Nord til næste niveau?
 
55° Nord sælger et bredt sortiment af friluftsudstyr samt uniformer og profilbeklædning til spejderbevægelsen og FDF. Virksomheden har i dag en velfungerende e-handelsplatform samt en fysisk butik i Taulov. Derudover har virksomheden en betydelig omsætning fra events og løsningssalg. 
 
55° Nord har gennem de senere år gennemgået en spændende udvikling, hvor virksomheden er i fuld gang med transformationen fra postordrevirksomhed til en e-handelsvirksomhed. Processen er gennemgået med fokus på at bygge en sund forretning, fastholde værdierne og en bevidsthed om at være attraktiv for ejernes medlemmer. 
 
Ambitionerne for den fortsatte udvikling er høje. Vi søger en direktør som kan tage 55° Nord til næste niveau bl.a. med stærk fokus på at styrke virksomhedens brand og kundernes oplevelse. 55° Nord stræber efter at blive den bedste e-handelsshop på markedet for friluftsliv og udstyr til spejdere og FDF’ere samt friluftsengagerede mennesker.  

Jobbet

Med reference til bestyrelsen får du det overordnede ansvar for drift og udvikling af 55° Nords samlede aktiviteter som inkluderer webshop, fysisk butik, events samt håndtering af ekspedition og distribution for eksterne samarbejdspartnere.  
 
Der er stor fokus på at udvikle kulturen i virksomheden til moderne e-shop samt på at løfte niveauet for marketing med bedre udnyttelse af digitale platforme og involvering/aktivering af kunderne. Det forventes at der sker en markant udvikling på disse områder. Derudover kommer du bl.a. til at arbejde med følgende: 
 
  • Indkøb og udvikling af sortimentet således at 55° Nord kan imødekomme de forskellige kundegruppers behov og understøtter ejernes vision – ”et fælles ståsted” og ”sammen rykker vi verden med vilje”. 
  • Udvise synlig og nærværende ledelse med fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling, så organisationen kan understøtte eksekvering af virksomhedens strategi. 
  • Markedsføring med fokus på bedre udnyttelse af alle digitale medier, data og analysemuligheder som sikrer relevant og nærværende kommunikation med målgrupperne. 
  • Udvikling og implementering af kundeklub og rabatsystem.  
  • Sikre at kunderne får god service og kompetent betjening i webshop, butik og ved events. 
  • Løbende dialog og samarbejde med ejernes organisatoriske enheder og sikre indsigt i kreds-/spejdergruppeaktiviteterne. 
  • Løbende fokus på at identificere og gennemføre effektiviseringer i driften af webshop og butik. 
  • Implementering af relevante målepunkter, KPI’er og ledelsesinformation samt rapportering til bestyrelsen og kontakt til revision. 
 
Arbejdsstedet er i Taulov. 

Personen

Du har solid erfaring med e-handel og forståelse for de vigtigste drivere. Du formår at skabe en attraktiv webshop med det rette sortiment, god kundeservice og brugervenlighed.  
 
Du er stærk indenfor markedsføring og har indgående erfaring med sociale og digitale medier og formår at drive kampagner og andre salgsfremmende aktiviteter. Du formår at udvikle og drive virksomhedens digitale univers via bl.a. SoMe, SEO, SEM. Du evner endvidere at analysere tallene bag kommunikationen og optimere ud fra dem.  
 
Du har en god indsigt i hvordan der skabes kundeoplevelser og -loyalitet. Du er en dygtig købmand med indsigt i hele værdikæden. Dine forhandlingsevner er veludviklede, og du formår at opbygge et værdiskabende samarbejde.  
 
Du har gode ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder med evnen til at formulere dig i skrift og tale og vinde gehør for dine ideer og forslag. Du formår at udfordre det eksisterende på en respektfuld måde og skabe fundamentet for den fortsatte udvikling. Du er løsningsorienteret og føler dig helt komfortabel med at tage såvel strategiske som operationelle beslutninger. 
 
Du er en passioneret og dedikeret ildsjæl. Du er ambitiøs og god til at nå dine mål. Dit energiniveau er højt, og du kan holde hovedet koldt i travle perioder. Du har gode analytiske evner, en struktureret arbejdsform og har fokus på høj kvalitet i arbejdet. Du er strategisk tænkende men deltager naturligt også i det daglige operationelle arbejde.  
 
Det vil være en absolut fordel, hvis du har interesse for aktivt friluftsliv og kirkeligt børne- og ungdomsarbejde. 

Dine muligheder

Der er tale om en spændende stilling, hvor du med udgangspunkt i et solidt fundament skal udvikle 55° Nord til næste niveau. Du får mulighed for at bruge alle dine forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer. Du kommer til at stå i spidsen for en virksomhed med stærke værdier og en engageret ejerkreds. 

Ansøgning

GML-HR varetager denne rekruttering for 55° Nord. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

55° Nord er ejet af KFUM-Spejderne i Danmark og FDF Frivilligt Drenge og Pige Forbund. Hele idéen bag spejderbevægelsen og FDF er således også et vigtigt særkende for 55º Nord. Virksomheden blev etableret i 2003 med en sammenlægning af den gamle FDF-butikken og ScoutShop. Virksomheden forhandler både egenudviklede produkter samt en række stærke mærkevarer.  
Virksomheden har en sund økonomi og beskæftiger 15 medarbejdere. Læs mere på www.55nord.dk 

Søg stillingen

04 / 2018
55NORD.DK