Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Industri – produktion, maskiner, engineering og robotter

Vores konsulenter har dyb indsigt i industriens aktører og følger med i den teknologiske og markedsmæssige udvikling.

Nye muligheder for dem der kan tiltrække talenterne

En længere periode med markant strukturel udvikling og økonomisk afmatning har præget industrien og ændret vilkårene for mange virksomheder. Selvom udfordringerne fortsat er betydelige, åbner krisen også muligheder. Især for dem, der har modet til at gå forrest i omstrukturering af markedet og omdefinering af værdikæden. Nye nicher opstår eksempelvis inden for robotteknologi, som er i rivende udvikling og har stort potentiale.

Vi tror på, at virksomheder med stærk ledelse, kommercielt fokus, innovativ tilgang og højt kvalificerede medarbejdere vil klare sig bedst under de nye betingelser.

Tiltrækning og fastholdelse af videnstunge medarbejdere og andre nøglemedarbejdere er derfor vigtigere end nogensinde. Nogle gange er de rigtige medarbejdere allerede i organisationen, men i mange tilfælde skal de suppleres med nye udefra for at opnå den nødvendige pulje af kompetencer, erfaringer og nye ideer. Vi oplever i stigende grad, at de rigtige kompetencer er en knap faktor i Danmark. Derfor supplerer vi ofte søgningen efter højt specialiserede specialister med særlig fokus på kandidater fra udlandet.

Vi kender industrien og de dygtigste fagfolk

Velkvalificerede og topmotiverede medarbejdere på alle niveauer er fortsat en afgørende faktor for at opnå konkurrencemæssige fordele. Vi hjælper vores kunder med at opnå denne fordel gennem identifikation, vurdering og rekruttering af dygtige fagfolk med succesfuld historik.

Vores konsulenter har gennemført et betydeligt antal rekrutteringer til danske og internationale industrivirksomheder. Det har bl.a. været for større produktions- og projektvirksomheder og for mere nicheprægede højteknologiske virksomheder.

Vi har indgående erfaring med industrien, og vores ekspertise omfatter alle funktionsområder fra fagdirektører og generelle lederstillinger til specialister og mellemledere inden for projekter, salg og marketing, engineering, R&D, indkøb og supply chain, økonomi og IT.