Skal man gå tilbage til en fuser

Mange har prøvet, at kandidaten man har tilbudt kontrakt, springer i målet for at blive ved sin nuværende arbejdsgiver. Hvad var det lige der gik galt i processen? Fik vi ikke tjekket motivationen godt nok? Er man blevet brugt som løftestang til at kandidaten kan få bedre vilkår ved nuværende arbejdsgiver?

Ofte er forklaringen, at kandidaten bliver købt tilbage med løfter om bedre løn, mere ansvar og nye opgaver. Sjovt nok kan alt det man hidtil har fået nej til pludselig lade sig gøre. Skulle der virkelig en opsigelse til? Man vælger at blive. Frustrationerne er væk og måske lidt mere i lønposen. Men er det nu en god beslutning. Skal der virkelig en opsigelse til for at få taletid, for at blive taget alvorligt?

Vi mener at man bør være forsigtig! Erfaringen viser, at de frustrationer som i første omgang var medvirkende til at man søgte videre ofte dukker op igen. Det er en stor beslutning at skifte job og forståeligt at man kan komme i tvivl. Du skal være klar og jobbet skal være det rigtige.

Men hvordan bliver man afklaret?

#løn  #markedet  #nyt job  #udfordringer  #udvikling